İstanbul’da Adalet isteyen 1 milyon kişi olacağız

SİYASET 12.07.2017 - 11:24, Güncelleme: 09.09.2023 - 13:27 3156+ kez okundu.
 

İstanbul’da Adalet isteyen 1 milyon kişi olacağız

CHP Giresun Milletvekili Bülent Bektaşoğlu, "15 Haziran Perşembe günü Ankara Güvenpark'tan Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu öncülüğünde başlattığımız Adalet Yürüyüşümüze, on binlerin katıldığı kortejle, Adalet Mitingi ile sonlandıracağımız Maltepe'ye doğru devam ediyoruz" dedi.
    İstanbul'da Adalet isteyen 1 milyon kişi olacaklarını söyleyen Bektaşoğlu, "İnşallah İstanbul’da Adalet isteyen 1 milyon kişi olacağız. Ülkemizde yeni bir sürecin başlangıcı olarak kabul edilen yürüyüşümüz, iktidarın her türlü tehdit, baskı ve şantajlarına, saldırı ve provokasyonlara rağmen, toplumun değişik kesimleri, STK’lar, halkımızın büyük bölümü tarafından haklı görülmüş ve sahiplenilmiş, bu nedenle bütün dünyada ses getirmiştir. Bu yürüyüş, ülkemizi karanlık mecralara sürüklemek isteyenlere, dikta heveslilerine tepki ve ciddi bir uyarıdır. Bundan sonra da ortadan kaldırılan adalet düzeninin yeniden kurulması ve yok edilen demokratik hak ve özgürlüklerin geri gelmesi için mücadele edeceğiz. Durmayacağız, yılmayacağız, susmayacağız; Cumhuriyet ve demokrasinin bedeller ödeyerek elde ettiğimiz kazanımlarını koruyacağız. 9 Temmuz’dan sonra Türkiye artık, eski Türkiye olmayacaktır. Tarihin her döneminde olayların akışına yön veren, Çanakkale’de düşmanın geri püskürtülmesinde, kurtuluş savaşımızın kazanılmasında, Cumhuriyetin kurulması ve korunmasında etkin görevler üstlenmiş ataların evlatları olan bütün Giresunlu hemşerilerimi ve özellikle İstanbul’da yaşayan kardeşlerimizi, onları temsil eden STK’larımızı bu kutsal yürüyüşümüzün ilk varış noktası Maltepe’ye bekliyorum" diye konuştu. 
CHP Giresun Milletvekili Bülent Bektaşoğlu, "15 Haziran Perşembe günü Ankara Güvenpark'tan Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu öncülüğünde başlattığımız Adalet Yürüyüşümüze, on binlerin katıldığı kortejle, Adalet Mitingi ile sonlandıracağımız Maltepe'ye doğru devam ediyoruz" dedi.

 

 

İstanbul'da Adalet isteyen 1 milyon kişi olacaklarını söyleyen Bektaşoğlu, "İnşallah İstanbul’da Adalet isteyen 1 milyon kişi olacağız. Ülkemizde yeni bir sürecin başlangıcı olarak kabul edilen yürüyüşümüz, iktidarın her türlü tehdit, baskı ve şantajlarına, saldırı ve provokasyonlara rağmen, toplumun değişik kesimleri, STK’lar, halkımızın büyük bölümü tarafından haklı görülmüş ve sahiplenilmiş, bu nedenle bütün dünyada ses getirmiştir. Bu yürüyüş, ülkemizi karanlık mecralara sürüklemek isteyenlere, dikta heveslilerine tepki ve ciddi bir uyarıdır. Bundan sonra da ortadan kaldırılan adalet düzeninin yeniden kurulması ve yok edilen demokratik hak ve özgürlüklerin geri gelmesi için mücadele edeceğiz.

Durmayacağız, yılmayacağız, susmayacağız; Cumhuriyet ve demokrasinin bedeller ödeyerek elde ettiğimiz kazanımlarını koruyacağız. 9 Temmuz’dan sonra Türkiye artık, eski Türkiye olmayacaktır. Tarihin her döneminde olayların akışına yön veren, Çanakkale’de düşmanın geri püskürtülmesinde, kurtuluş savaşımızın kazanılmasında, Cumhuriyetin kurulması ve korunmasında etkin görevler üstlenmiş ataların evlatları olan bütün Giresunlu hemşerilerimi ve özellikle İstanbul’da yaşayan kardeşlerimizi, onları temsil eden STK’larımızı bu kutsal yürüyüşümüzün ilk varış noktası Maltepe’ye bekliyorum" diye konuştu. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.