İSTANBUL’DA Kİ SAĞLIK MERKEZİMİZ

GÜNDEM 26.09.2019 - 17:04, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 4483+ kez okundu.
 

İSTANBUL’DA Kİ SAĞLIK MERKEZİMİZ

İstanbul’da hemşerimizin sahipliğini yaptığı Proklinik & Denge POM, ihtiyacı olan tüm hemşerilerine kapısını açıyor
İstanbul’da faaliyet gösteren Proklinik & Denge POM (Protez Ortez Yapım ve Uygulama Merkezi) sahiplerinden Bulancaklı hemşerimiz Önder Kızıltaş ve ortağı Hakan Yıldırım, yenilenen işyerlerinde hastalarına hizmet vermeye devam ediyor. Firma sahiplerinden hemşerimiz Önder Kızıltaş, 2012 yılından bugüne ortopedik malzemeler, varis çorapları, fizik tedavi ürünleri, protezler ve sporcu sağlığı ürünleri alanlarında üretim atölyeleri ile faaliyet gösterdiklerini ifade ederek, birçok alanda yaptıkları protezlerle sektörde öncü firma olmaktan gurur duyduklarını söyledi. Sağlık alanındaki çağın gereksinimlerini takip etiklerini ifade eden Kızıltaş, Protez Ortez Yapım ve Uygulama Merkezinin kapılarını Yıldız Haber’e açarak Protez Ortez, Ayak sağlığı ürünleri, Skolyoz Korseleri ve birçok ürün grubu hakkında detaylı bilgi verdi. İstanbul’da 19 Mayıs Mahallesi Öğretmen Haşim Çeken Caddesi İpek Apartmanı No: 7/2 Şişli Fulya’da hastalarına hizmet verdiklerini aktaran Kızıltaş, “Teknolojiyi yakından takip ederek sizlere en konforlu hizmeti sunmayı hedefliyoruz. İstanbul Şişli Fulya’da bulunan şubemizde, alanında eğitimli personellerimiz yardımıyla ürünleri inceleyebilir, analiz randevusu alabilir ve teknik servis işlemleri için iletişim kurabilirsiniz. Uygulama Merkezimize gelen hastalarımıza ideal parkur üzerinde yürüme analizi yaparak, basma ve yürüme bozukluklarını ortaya çıkarıyoruz. Bu işlem yaklaşık yarım saat süresince yapılarak, ayak tabanının 2 ve 3 boyutlu detaylı analizi bilgisayar ekranına aktarılıyor. Yüksek çözünürlüklü kameralar ile ayak bilek eklemi açıları ve yürüyüş video analizi yapılıyor. Hastalarımızın bacak uzunluk farkı, eklem sertlikleri, bacak kasları ve aşil tendon gerginlikleri vb. gibi bulgular da incelenerek bilgisayar ekranına aktarılan yürüme analizi sonuçları ile birleştirilerek hastaya sorunları ve bunların çözümüne yönelik yapılması gerekenler aktarılıyor, rapor halinde hastaya sunuluyor. Hastaya sunulan raporlarda yürüme-koşma analizlerinde; Ayaktaki fonksiyonel bir bozukluğun nedenini, fonksiyonel testlerle ya da dinamik testlerle ölçüm yapmadan bulamayız. Rsscan Footscan sistemi gibi ileri teknolojiye sahip ayak basınç tarama sistemi ve video analiz sistemi kullanarak ayağın fonksiyonel veya statik haldeyken nasıl bastığına bakılmalıdır. Ayağın basınç dağılımında bir bozukluk varsa buna yönelik çözümler üretilmelidir. Buradaki birincil amaç koruyuculuk, ikincil amaç ise nedene yönelik çözüm üretmektir” dedi. Diğer yandan ortopedik tabanlık hakkında da bilgi veren Önder Kızıltaş, “Ortopedik tabanlık ve ortopedik ayakkabı, ayakta yük dağılımının tekrar normale dönmesi için kullanılan vazgeçilmez araçlardandır. Deformitenin sert ve esnek olmasına göre ortopedik tabanlıklar ve ortopedik ayakkabılar çeşitli derecelerde sert, yumuşak ve esnek olarak üretilebilir. Merkezimizde kişiye özel olarak üretilmekte ve uygulanmaktadır” diye konuştu.  
İstanbul’da hemşerimizin sahipliğini yaptığı Proklinik & Denge POM, ihtiyacı olan tüm hemşerilerine kapısını açıyor

İstanbul’da faaliyet gösteren Proklinik & Denge POM (Protez Ortez Yapım ve Uygulama Merkezi) sahiplerinden Bulancaklı hemşerimiz Önder Kızıltaş ve ortağı Hakan Yıldırım, yenilenen işyerlerinde hastalarına hizmet vermeye devam ediyor.

Firma sahiplerinden hemşerimiz Önder Kızıltaş, 2012 yılından bugüne ortopedik malzemeler, varis çorapları, fizik tedavi ürünleri, protezler ve sporcu sağlığı ürünleri alanlarında üretim atölyeleri ile faaliyet gösterdiklerini ifade ederek, birçok alanda yaptıkları protezlerle sektörde öncü firma olmaktan gurur duyduklarını söyledi.

Sağlık alanındaki çağın gereksinimlerini takip etiklerini ifade eden Kızıltaş, Protez Ortez Yapım ve Uygulama Merkezinin kapılarını Yıldız Haber’e açarak Protez Ortez, Ayak sağlığı ürünleri, Skolyoz Korseleri ve birçok ürün grubu hakkında detaylı bilgi verdi.

İstanbul’da 19 Mayıs Mahallesi Öğretmen Haşim Çeken Caddesi İpek Apartmanı No: 7/2 Şişli Fulya’da hastalarına hizmet verdiklerini aktaran Kızıltaş, “Teknolojiyi yakından takip ederek sizlere en konforlu hizmeti sunmayı hedefliyoruz. İstanbul Şişli Fulya’da bulunan şubemizde, alanında eğitimli personellerimiz yardımıyla ürünleri inceleyebilir, analiz randevusu alabilir ve teknik servis işlemleri için iletişim kurabilirsiniz. Uygulama Merkezimize gelen hastalarımıza ideal parkur üzerinde yürüme analizi yaparak, basma ve yürüme bozukluklarını ortaya çıkarıyoruz. Bu işlem yaklaşık yarım saat süresince yapılarak, ayak tabanının 2 ve 3 boyutlu detaylı analizi bilgisayar ekranına aktarılıyor. Yüksek çözünürlüklü kameralar ile ayak bilek eklemi açıları ve yürüyüş video analizi yapılıyor. Hastalarımızın bacak uzunluk farkı, eklem sertlikleri, bacak kasları ve aşil tendon gerginlikleri vb. gibi bulgular da incelenerek bilgisayar ekranına aktarılan yürüme analizi sonuçları ile birleştirilerek hastaya sorunları ve bunların çözümüne yönelik yapılması gerekenler aktarılıyor, rapor halinde hastaya sunuluyor. Hastaya sunulan raporlarda yürüme-koşma analizlerinde; Ayaktaki fonksiyonel bir bozukluğun nedenini, fonksiyonel testlerle ya da dinamik testlerle ölçüm yapmadan bulamayız. Rsscan Footscan sistemi gibi ileri teknolojiye sahip ayak basınç tarama sistemi ve video analiz sistemi kullanarak ayağın fonksiyonel veya statik haldeyken nasıl bastığına bakılmalıdır. Ayağın basınç dağılımında bir bozukluk varsa buna yönelik çözümler üretilmelidir. Buradaki birincil amaç koruyuculuk, ikincil amaç ise nedene yönelik çözüm üretmektir” dedi.

Diğer yandan ortopedik tabanlık hakkında da bilgi veren Önder Kızıltaş, “Ortopedik tabanlık ve ortopedik ayakkabı, ayakta yük dağılımının tekrar normale dönmesi için kullanılan vazgeçilmez araçlardandır. Deformitenin sert ve esnek olmasına göre ortopedik tabanlıklar ve ortopedik ayakkabılar çeşitli derecelerde sert, yumuşak ve esnek olarak üretilebilir. Merkezimizde kişiye özel olarak üretilmekte ve uygulanmaktadır” diye konuştu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.