‘İstediğimiz emeğe saygıdır’

GÜNDEM 23.09.2019 - 17:50, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 3302+ kez okundu.
 

‘İstediğimiz emeğe saygıdır’

CHP Bulancak İl Genel Meclisi Üyesi Metin Beyaz, 18 Nisan 2019 tarihinde verdiği yazılı önerge sonrası Bulancak Bektaş Yaylası için yapım kararı verildiğini söyledi.
İl Genel Meclisi Üyesi Metin Beyaz, geçen hafta başlatılan Bektaş Yayla yolunda kendi emeği de olduğunu belirterek, “Keşke yapım çalışmalarını takip etmeye giden arkadaşlar bizleri de çağırsaydı. Çünkü burada bizlerinde emeği bulunuyor. İstediğimiz emeğe saygıdır. Başka bir şey değil, yolumuzun yapımında emeği geçen herkese teşekkür ederiz” dedi. Beyaz öte yandan Bulancak’a bağlı 10 köyü ilgilendiren Salman Karatepe Grup yolunun Odadüzü’nden Karatepe’ye bağlantı yolu olan 3 kilometrelik asfalt yapımı önergesinin de AK Parti ve MHP’li İl Genel Meclis Üyeleri tarafından ret edildiğini ifade etti.
CHP Bulancak İl Genel Meclisi Üyesi Metin Beyaz, 18 Nisan 2019 tarihinde verdiği yazılı önerge sonrası Bulancak Bektaş Yaylası için yapım kararı verildiğini söyledi.

İl Genel Meclisi Üyesi Metin Beyaz, geçen hafta başlatılan Bektaş Yayla yolunda kendi emeği de olduğunu belirterek, “Keşke yapım çalışmalarını takip etmeye giden arkadaşlar bizleri de çağırsaydı. Çünkü burada bizlerinde emeği bulunuyor. İstediğimiz emeğe saygıdır. Başka bir şey değil, yolumuzun yapımında emeği geçen herkese teşekkür ederiz” dedi.

Beyaz öte yandan Bulancak’a bağlı 10 köyü ilgilendiren Salman Karatepe Grup yolunun Odadüzü’nden Karatepe’ye bağlantı yolu olan 3 kilometrelik asfalt yapımı önergesinin de AK Parti ve MHP’li İl Genel Meclis Üyeleri tarafından ret edildiğini ifade etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.