İstiklal’den veli ziyaretleri

GÜNDEM 17.12.2018 - 17:08, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 3649+ kez okundu.
 

İstiklal’den veli ziyaretleri

Bulancak İstiklal İlkokulu 2-B sınıfı öğrencisi Betül Aydın’ın evine sınıf öğretmeni Sema Günaydın,
Okul rehber öğretmeni Bulancak Kaymakamı Hamdi Üncü’nün eşi Serap Üncü, Okulun Müdür Yardımcısı Lütfü Tolga Dura, Okul Müdürü Metin Gündoğdu’nun yanı sıra ziyarete renk katan İlçe Milli Eğitim Müdürü Şenel Bulut’ta eşlik etti.Betül Aydın’ın velisi olan Engin ve Feyza Aydın ile dedesi Yusuf Sipahi’de ziyaretçileri hoş karşıladı. Öğrenci Betül Aydın’a hediye takdim edildi. Müdür Bulut, “Öğretmenlerin veli ziyaretleri öğrenciye olumlu yansıyor ‘Bilinçli Aile Başarılı Öğrenci’ projesi kapsamında okullarımız ailelere ev ziyaretleri düzenliyor. Velilerin okula gelmesini beklemeyen okul idarecileri ve öğretmenler, öğrencileri evlerinde ziyaret ediyor. Sabah derste, akşam ev ziyaretlerinde öğrencilerle bir araya gelen öğretmenler, ailelere yönelik rehberlik hizmeti sunarak öğrencilerin okuldaki başarısını artırmayı hedefliyor. Eğitimde istenilen başarı düzeyinin yakalanması için ailelerin bilinçlendirilmesi gerekiyor” dedi. Okul müdürü Metin Gündoğdu ise, ev ziyaretlerinde öğrenci ve velilerin güvenini kazandıklarını dile getirdi. Okul içerisinde idareci ve öğretmenler arasındaki duvarı yıktıklarını anlatan Gündoğdu, “Bunun sonucu öğrencilere olumlu yansıyor. Yaptığımız ziyaretler sonrası öğrencilerimizin sınıftaki davranış bozuklukları düzeliyor. Amacımız birçok velilerimize en az bir defa, ulaşmaktır” diye konuştu.
Bulancak İstiklal İlkokulu 2-B sınıfı öğrencisi Betül Aydın’ın evine sınıf öğretmeni Sema Günaydın,

Okul rehber öğretmeni Bulancak Kaymakamı Hamdi Üncü’nün eşi Serap Üncü, Okulun Müdür Yardımcısı Lütfü Tolga Dura, Okul Müdürü Metin Gündoğdu’nun yanı sıra ziyarete renk katan İlçe Milli Eğitim Müdürü Şenel Bulut’ta eşlik etti.Betül Aydın’ın velisi olan Engin ve Feyza Aydın ile dedesi Yusuf Sipahi’de ziyaretçileri hoş karşıladı. Öğrenci Betül Aydın’a hediye takdim edildi. Müdür Bulut, “Öğretmenlerin veli ziyaretleri öğrenciye olumlu yansıyor ‘Bilinçli Aile Başarılı Öğrenci’ projesi kapsamında okullarımız ailelere ev ziyaretleri düzenliyor. Velilerin okula gelmesini beklemeyen okul idarecileri ve öğretmenler, öğrencileri evlerinde ziyaret ediyor. Sabah derste, akşam ev ziyaretlerinde öğrencilerle bir araya gelen öğretmenler, ailelere yönelik rehberlik hizmeti sunarak öğrencilerin okuldaki başarısını artırmayı hedefliyor. Eğitimde istenilen başarı düzeyinin yakalanması için ailelerin bilinçlendirilmesi gerekiyor” dedi.

Okul müdürü Metin Gündoğdu ise, ev ziyaretlerinde öğrenci ve velilerin güvenini kazandıklarını dile getirdi. Okul içerisinde idareci ve öğretmenler arasındaki duvarı yıktıklarını anlatan Gündoğdu, “Bunun sonucu öğrencilere olumlu yansıyor. Yaptığımız ziyaretler sonrası öğrencilerimizin sınıftaki davranış bozuklukları düzeliyor. Amacımız birçok velilerimize en az bir defa, ulaşmaktır” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.