İstiklal Marşını güzel okuma finali yapıldı

GÜNDEM 13.03.2019 - 17:21, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 3991+ kez okundu.
 

İstiklal Marşını güzel okuma finali yapıldı

Bulancak İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Bulancak İmam Hatip Mezunları ve Sevenleri Derneğinin(BİMDER) birlikte düzenlediği ‘3. Geleneksel Liseler Arası İstiklal Marşını Güzel Okuma Yarışması’nın finali 12 Mart Salı akşamı yapıldı.
Bulancak İmam Hatip Ortaokulu konferans salonunda yapılan finalde Bulancak genelinde liseler de en güzle İstiklal Marşını okuyan öğrenciler final etabında yarıştı. Yusuf Bekteş’in sunuculuğunu yaptığı final yarışmasında BİMDER Başkanı Yüksel Yıldız bir konuşma yaparak, “Bu ülkenin İstiklal savaşını en güzel anlatan eser olan İstiklal Marşımızın her zaman gönlümüzdeki yerini unutmadan gelecek nesillere aktarmak için bu yarışmayı düzenliyoruz” dedi. Daha sonra liselerden yarışmaya katılan öğrenciler İstiklal Marşını jüri önünde okuyarak puanlamayı heyecanla bekledi. Jürinin yaptığı değerlendirme sonrasında Bulancak Kız İmam Hatip Lisesinden Sümeyye Dizdar 1. oldu.  Yarışmayı Bulancak Belediye Başkanı Recep Yakar, Başkan Yardımcısı Bahtiyar Hüsem, İlçe Milli Eğitim Müdürü Şenel Bulut, İlçe Müftüsü Bahtiyar Taranoğlu, okul müdürleri, öğrenciler ve vatandaşlarda izledi.
Bulancak İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Bulancak İmam Hatip Mezunları ve Sevenleri Derneğinin(BİMDER) birlikte düzenlediği ‘3. Geleneksel Liseler Arası İstiklal Marşını Güzel Okuma Yarışması’nın finali 12 Mart Salı akşamı yapıldı.

Bulancak İmam Hatip Ortaokulu konferans salonunda yapılan finalde Bulancak genelinde liseler de en güzle İstiklal Marşını okuyan öğrenciler final etabında yarıştı.

Yusuf Bekteş’in sunuculuğunu yaptığı final yarışmasında BİMDER Başkanı Yüksel Yıldız bir konuşma yaparak, “Bu ülkenin İstiklal savaşını en güzel anlatan eser olan İstiklal Marşımızın her zaman gönlümüzdeki yerini unutmadan gelecek nesillere aktarmak için bu yarışmayı düzenliyoruz” dedi. Daha sonra liselerden yarışmaya katılan öğrenciler İstiklal Marşını jüri önünde okuyarak puanlamayı heyecanla bekledi. Jürinin yaptığı değerlendirme sonrasında Bulancak Kız İmam Hatip Lisesinden Sümeyye Dizdar 1. oldu.  Yarışmayı Bulancak Belediye Başkanı Recep Yakar, Başkan Yardımcısı Bahtiyar Hüsem, İlçe Milli Eğitim Müdürü Şenel Bulut, İlçe Müftüsü Bahtiyar Taranoğlu, okul müdürleri, öğrenciler ve vatandaşlarda izledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.