İşverenler teşvikten nasıl yararlanacak?

GÜNDEM 14.03.2019 - 17:14, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 3653+ kez okundu.
 

İşverenler teşvikten nasıl yararlanacak?

‘Burası Türkiye, Burada İş Var’ sloganı ile başlatılan ‘İstihdam Seferberliği 2019’ bilgilendirme toplantısı Bulancak Ticaret ve Sanayi Odası salonunda 14 Mart Perşembe günü yapıldı.
Hükümetin Türkiye’deki işsizliği önlemek amaçlı başlattığı İstihdam Seferberliği 2019 bilgilendirme toplantısına Bulancak Kaymakamı Hamdi Üncü, SGK Giresun İl Müdürü Erdal Özdemir, İşkur İl Müdürü Mustafa Sarı, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Mustafa Tosun, SGK İlçe Müdürü Neşfika Yıldıran, BTSO Başkanı Ali Fatoğlu, yönetim kurulu üyeleri, Bulancaklı ve Pirazizli işverenler katıldı. BTSO Başkanı Ali Fatoğlu, katılanlara teşekkür ederken, İŞKUR İl Müdürlüğü iş meslek uzmanları İstihdam seferberliği 2019 için işverenlerin hangi teşviklerden nasıl faydalanacağı hakkında bilgiler verdiler.
‘Burası Türkiye, Burada İş Var’ sloganı ile başlatılan ‘İstihdam Seferberliği 2019’ bilgilendirme toplantısı Bulancak Ticaret ve Sanayi Odası salonunda 14 Mart Perşembe günü yapıldı.

Hükümetin Türkiye’deki işsizliği önlemek amaçlı başlattığı İstihdam Seferberliği 2019 bilgilendirme toplantısına Bulancak Kaymakamı Hamdi Üncü, SGK Giresun İl Müdürü Erdal Özdemir, İşkur İl Müdürü Mustafa Sarı, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Mustafa Tosun, SGK İlçe Müdürü Neşfika Yıldıran, BTSO Başkanı Ali Fatoğlu, yönetim kurulu üyeleri, Bulancaklı ve Pirazizli işverenler katıldı.

BTSO Başkanı Ali Fatoğlu, katılanlara teşekkür ederken, İŞKUR İl Müdürlüğü iş meslek uzmanları İstihdam seferberliği 2019 için işverenlerin hangi teşviklerden nasıl faydalanacağı hakkında bilgiler verdiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.