İtfaiye haftası kutlu olsun

GÜNDEM 28.09.2017 - 13:14, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 3388+ kez okundu.
 

İtfaiye haftası kutlu olsun

Memur-Sen Konfederasyonuna bağlı Belediye ve Özel İdare Çalışanları Birliği Sendikası (Bem-Bir-Sen) Giresun İl Başkanı Coşkun Musaoğlu,
‘İtfaiye Haftası’ olması dolayısıyla Giresun Belediyesi İtfaiye Müdürü Tahsin Avcı ve ilçe belediyelerdeki İtfaiye Teşkilatlarını ziyaret ederek personellere tatlı ikramında bulundu. Giresun Belediyesi İtfaiye Müdürü Tahsin Avcı ve itfaiye çalışanlarıyla bir süre sohbet eden Bem-Bir-Sen Giresun İl Başkanı Coşkun Musaoğlu, itfaiye teşkilatının itfaiye haftasını kutladı. 'Bir canı kurtarmak, bütün insanlığı kurtarmak gibidir' düsturuyla hareket etmekte, şartları zorlayarak kendi canlarını tehlikeye atma pahasına insanımızın canını kurtarmak için büyük fedakârlıklar yaparak görevlerini sürdüren itfaiye çalışanlarına görevlerinde başarılar dileyen Musaoğlu, "Bu yıl, İtfaiye teşkilatının kuruluşunun 303. yıl dönümünü kutluyoruz. Ortaçağ’dan itibaren basit düzeyde teşkilatlanmaya başlayan itfaiye kurumları, günümüzde modern halini alarak ülkelerin en kritik kurumlarından biri haline gelmiştir. Türkiye’de belediye yönetimlerinin bir birimi olarak faaliyetini sürdüren itfaiye teşkilatlarımız, son teknolojiyle donatılmış yangın müdahale araçları ve uzman personeliyle hem şehirlerde hem de kırsalda hayati önemde görevler icra etmektedir. İtfaiye teşkilatlarımızın müdahale alanları zaman ve şartlara göre genişleyerek, başta trafik kazaları olmak üzere deprem, toprak kayması, sel, kasırga gibi doğal afetleri de içine alan bir yapıya ulaşmıştır. Zorlu şartlar altında görev yapan itfaiye personellerimiz, bir canlıyı kurtarmak için kendi canını ortaya koyan bir özveriyle milletimize hizmet etmektedir" dedi. 
Memur-Sen Konfederasyonuna bağlı Belediye ve Özel İdare Çalışanları Birliği Sendikası (Bem-Bir-Sen) Giresun İl Başkanı Coşkun Musaoğlu,

‘İtfaiye Haftası’ olması dolayısıyla Giresun Belediyesi İtfaiye Müdürü Tahsin Avcı ve ilçe belediyelerdeki İtfaiye Teşkilatlarını ziyaret ederek personellere tatlı ikramında bulundu.

Giresun Belediyesi İtfaiye Müdürü Tahsin Avcı ve itfaiye çalışanlarıyla bir süre sohbet eden Bem-Bir-Sen Giresun İl Başkanı Coşkun Musaoğlu, itfaiye teşkilatının itfaiye haftasını kutladı.

'Bir canı kurtarmak, bütün insanlığı kurtarmak gibidir' düsturuyla hareket etmekte, şartları zorlayarak kendi canlarını tehlikeye atma pahasına insanımızın canını kurtarmak için büyük fedakârlıklar yaparak görevlerini sürdüren itfaiye çalışanlarına görevlerinde başarılar dileyen Musaoğlu, "Bu yıl, İtfaiye teşkilatının kuruluşunun 303. yıl dönümünü kutluyoruz. Ortaçağ’dan itibaren basit düzeyde teşkilatlanmaya başlayan itfaiye kurumları, günümüzde modern halini alarak ülkelerin en kritik kurumlarından biri haline gelmiştir. Türkiye’de belediye yönetimlerinin bir birimi olarak faaliyetini sürdüren itfaiye teşkilatlarımız, son teknolojiyle donatılmış yangın müdahale araçları ve uzman personeliyle hem şehirlerde hem de kırsalda hayati önemde görevler icra etmektedir. İtfaiye teşkilatlarımızın müdahale alanları zaman ve şartlara göre genişleyerek, başta trafik kazaları olmak üzere deprem, toprak kayması, sel, kasırga gibi doğal afetleri de içine alan bir yapıya ulaşmıştır. Zorlu şartlar altında görev yapan itfaiye personellerimiz, bir canlıyı kurtarmak için kendi canını ortaya koyan bir özveriyle milletimize hizmet etmektedir" dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.