İtfaiye Müdürlüğü’nden eğitim

GÜNDEM 25.09.2019 - 17:27, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 2898+ kez okundu.
 

İtfaiye Müdürlüğü’nden eğitim

Giresun Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü tarafından meydana gelebilecek olası yangınlarda, hazırlıklı olunması ve yangınlardan korunma konuları hakkında eğitimler verilmeye devam ediyor.
6331 sayılı İş Sağlığı ve Güvenliği Kanunu gereğince acil durumlara hazırlıklı olunması amacıyla, DSİ 22.Bölge Müdürlüğü 226.Şube Giresun Müdürlüğünde yangın tahliye tatbikatı düzenlendi. İtfaiye Müdürlüğünde görev yapan eğitimciler tarafından verilen tatbikat eğitimine, 69 kurum personeli katıldı. Eğitimde ilk olarak sinevizyon salonunda görsel bilgiler verilirken, daha sonra saha alanında uygulamalı olarak yangın söndürme işlemi yapıldı. İtfaiye Müdürlüğü eğitimlerine, kamu kurum ve kuruluşlarında ve diğer eğitim kurumlarında, planlanan program dâhilinde devam edecek.
Giresun Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü tarafından meydana gelebilecek olası yangınlarda, hazırlıklı olunması ve yangınlardan korunma konuları hakkında eğitimler verilmeye devam ediyor.

6331 sayılı İş Sağlığı ve Güvenliği Kanunu gereğince acil durumlara hazırlıklı olunması amacıyla, DSİ 22.Bölge Müdürlüğü 226.Şube Giresun Müdürlüğünde yangın tahliye tatbikatı düzenlendi. İtfaiye Müdürlüğünde görev yapan eğitimciler tarafından verilen tatbikat eğitimine, 69 kurum personeli katıldı.

Eğitimde ilk olarak sinevizyon salonunda görsel bilgiler verilirken, daha sonra saha alanında uygulamalı olarak yangın söndürme işlemi yapıldı.

İtfaiye Müdürlüğü eğitimlerine, kamu kurum ve kuruluşlarında ve diğer eğitim kurumlarında, planlanan program dâhilinde devam edecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.