İyi Parti, Bulancak'ta istifalarla gündemde

SİYASET 26.02.2018 - 18:28, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 3250+ kez okundu.
 

İyi Parti, Bulancak'ta istifalarla gündemde

Parti oluşumuna yakın zaman önce başlayan İyi Parti Bulancak teşkilatında istifalar siyasi kulisleri hareketlendirdi.
Alınan bilgiye göre geçtiğimiz günlerde yapılan Bulancak İlçe Kongresinde yeniden İlçe Başkanı olan Nesim Çelik’in listesinden 7 kişinin istifa ettiği, bir de kurucular kurulu üyesi isminde partiden istifa ettiği öğrenildi. Edinilen bilgiye göre Turhan Yeniay, Şükran Özdemir, Doğan Aydın, Hasan Bozat, İzzet Yıldırım, Gizem Aytekin ve Rıfkı Apaydın Bulancak İlçe yöneticiliği görevinden istifa ederken, Kurucular kurulu üyesi Mustafa Aktaş’da üyelikten istifa etti. İstifaların İlçe Başkanı Çelik'in tutarsız davranışlarından dolayı bu istifaların yaşanıldığı belirtildi.
Parti oluşumuna yakın zaman önce başlayan İyi Parti Bulancak teşkilatında istifalar siyasi kulisleri hareketlendirdi.

Alınan bilgiye göre geçtiğimiz günlerde yapılan Bulancak İlçe Kongresinde yeniden İlçe Başkanı olan Nesim Çelik’in listesinden 7 kişinin istifa ettiği, bir de kurucular kurulu üyesi isminde partiden istifa ettiği öğrenildi.

Edinilen bilgiye göre Turhan Yeniay, Şükran Özdemir, Doğan Aydın, Hasan Bozat, İzzet Yıldırım, Gizem Aytekin ve Rıfkı Apaydın Bulancak İlçe yöneticiliği görevinden istifa ederken, Kurucular kurulu üyesi Mustafa Aktaş’da üyelikten istifa etti.

İstifaların İlçe Başkanı Çelik'in tutarsız davranışlarından dolayı bu istifaların yaşanıldığı belirtildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.