KILIÇASLAN’A DESTEK BÜYÜYOR

SİYASET 16.11.2018 - 16:39, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 2863+ kez okundu.
 

KILIÇASLAN’A DESTEK BÜYÜYOR

Aday adaylığını açıkladığı basın toplantısı tarihi bir mitinge dönüşen AK Parti Giresun Belediye Başkan Aday Adayı Murat Kılıçaslan’a, Halkın yoğun ilgisi her geçen gün çığ gibi büyümeye devam ediyor.
AK Parti’den Giresun Belediye Başkanlığı için Aday Adaylığını açıklayan Murat Kılıçaslan, kamuoyunda çok olumlu tepkiler alıyor. Yediden yetmişe toplumun her kesiminin desteğini arkasına alarak çalışmalarını aralıksız sürdüren Kılıçaslan, şahsına ve ekibine gösterilen bu yoğun ilginin üzerlerine tarihi bir sorumluluk yüklediğini söyledi. “Bu tarihi sorumluluğu üzerimizde taşımaktan onur ve gurur duyuyoruz” diyen Kılıçaslan, “Biz zaten bu yola çıkarken kendi kendimize bir karar vermedik. Adaylık süreci başladığı günden itibaren Halkımızın bize aday olmamız yönünde yaptığı baskıyı dikkate alarak bu yola çıktık. Biz siyaseti Halka hizmet yolunda bir bayrak yarışı olarak gören kutlu bir davanın emanetçileriyiz. Halkımızın dün olduğu gibi bugünde, yarında emrindeyiz. İki dönemdir Duroğlunda yaptığımız hizmetler, Giresun Merkezde yapacaklarımızın teminatıdır. Giresun’umuzun durumu ortada, son 10 yılda çevre illere imrenir hale gelen şehrimizin artık ayağa kalkıp, AK Parti iktidarımızın hizmet odaklı sosyal belediyecilik anlayışıyla şahlanma zamanı gelmiştir. Bizlerde bu şahlanışa öncülük etmeye, Halkımıza var gücümüzle hizmetkâr olmaya gönüllüyüz. Giresun sevdamız tam, Hizmet aşkımız tam, Hükümetimizin gücü ve desteği tamken vakit Giresun’umuza el ele verip sahip çıkma vaktidir. Rabbim yar ve yardımcımız olsun” şeklinde konuştu.  “TEK BAŞIMIZA GÜÇ OLMAYA DEĞİL, HEP BİRLİKTE GÜÇLÜ OLMAYA TALİBİZ” CHP’li Giresun Belediye Başkanı Kerim Aksu’nun; “Hakkı Üçtür, Kerim Güçtür” sloganı na da göndermede bulunan Kılıçaslan, “Biz Giresun halkından aldığımız destekle tek başımıza güç olmaya değil, AK Partili, CHP’li, MHP’li, İyi Partili, Saadet Partili, Büyük Birlik Partili abilerimizle, kardeşlerimizle, dostlarımızla, bütün Sivil Toplum Kuruluşlarımızla, Milletvekillerimizle, Bakanlarımızla, Cumhurbaşkanımızla, yediden yetmişe tüm vatandaşlarımızla hep birlikte daha güçlü bir Giresun için bu onurlu göreve talibiz” ifadelerini kullandı.  
Aday adaylığını açıkladığı basın toplantısı tarihi bir mitinge dönüşen AK Parti Giresun Belediye Başkan Aday Adayı Murat Kılıçaslan’a, Halkın yoğun ilgisi her geçen gün çığ gibi büyümeye devam ediyor.

AK Parti’den Giresun Belediye Başkanlığı için Aday Adaylığını açıklayan Murat Kılıçaslan, kamuoyunda çok olumlu tepkiler alıyor. Yediden yetmişe toplumun her kesiminin desteğini arkasına alarak çalışmalarını aralıksız sürdüren Kılıçaslan, şahsına ve ekibine gösterilen bu yoğun ilginin üzerlerine tarihi bir sorumluluk yüklediğini söyledi.

“Bu tarihi sorumluluğu üzerimizde taşımaktan onur ve gurur duyuyoruz” diyen Kılıçaslan, “Biz zaten bu yola çıkarken kendi kendimize bir karar vermedik. Adaylık süreci başladığı günden itibaren Halkımızın bize aday olmamız yönünde yaptığı baskıyı dikkate alarak bu yola çıktık. Biz siyaseti Halka hizmet yolunda bir bayrak yarışı olarak gören kutlu bir davanın emanetçileriyiz. Halkımızın dün olduğu gibi bugünde, yarında emrindeyiz. İki dönemdir Duroğlunda yaptığımız hizmetler, Giresun Merkezde yapacaklarımızın teminatıdır. Giresun’umuzun durumu ortada, son 10 yılda çevre illere imrenir hale gelen şehrimizin artık ayağa kalkıp, AK Parti iktidarımızın hizmet odaklı sosyal belediyecilik anlayışıyla şahlanma zamanı gelmiştir. Bizlerde bu şahlanışa öncülük etmeye, Halkımıza var gücümüzle hizmetkâr olmaya gönüllüyüz. Giresun sevdamız tam, Hizmet aşkımız tam, Hükümetimizin gücü ve desteği tamken vakit Giresun’umuza el ele verip sahip çıkma vaktidir. Rabbim yar ve yardımcımız olsun” şeklinde konuştu. 

“TEK BAŞIMIZA GÜÇ OLMAYA DEĞİL, HEP BİRLİKTE GÜÇLÜ OLMAYA TALİBİZ”

CHP’li Giresun Belediye Başkanı Kerim Aksu’nun; “Hakkı Üçtür, Kerim Güçtür” sloganı na da göndermede bulunan Kılıçaslan, “Biz Giresun halkından aldığımız destekle tek başımıza güç olmaya değil, AK Partili, CHP’li, MHP’li, İyi Partili, Saadet Partili, Büyük Birlik Partili abilerimizle, kardeşlerimizle, dostlarımızla, bütün Sivil Toplum Kuruluşlarımızla, Milletvekillerimizle, Bakanlarımızla, Cumhurbaşkanımızla, yediden yetmişe tüm vatandaşlarımızla hep birlikte daha güçlü bir Giresun için bu onurlu göreve talibiz” ifadelerini kullandı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.