KIRAN KIRANA GEÇEN SEÇİM

GÜNDEM 15.02.2019 - 17:26, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 3845+ kez okundu.
 

KIRAN KIRANA GEÇEN SEÇİM

15 Şubat Cuma günü gerçekleşen Bulancak Ziraat Odası seçimlerinde kıran kırana bir seçim yapıldı. Sadullah Aydın’ın listesi seçimi 43 oyla kazanarak Ziraat Odasının yeni listesini oluşturdu.
Bulancak Ziraat Odasının 15 Şubat Cuma günü Ziraat Odası toplantı salonunda yapılan 10. Genel kurulunda Sadullah Aydın’ın listesi kıran kırana bir oylama neticesinde seçimi 43 oy alarak kazandı. İki listenin yarıştığı seçimde ilk olarak Hasan Bozat’ın listesi denilen fakat daha sonradan Mehmet Apaydın’ın listesi olduğu belirtilen liste ise 40 oy aldı. Genel kurulda önce divan kurulu üyeleri seçilerek gündeme geçildi. Divan kuruluna başkanlığına Nuretin Karan, üyeliğe de Erim Yaman, Abdullah Şahin ve Ünal Aşık seçildi. Divan kurulunun seçilmesinden sonra Saygı duruşu ve İstiklal marşı okundu. Gündeme geçmeden önce de eski başkan Naci Karamanoğlu bir konuşma yaparak, seçildiği günden sonra yapılanlar hakkında bilgi verdi ve seçime katılanlara teşekkür etti. Bu konuşmadan sonra da Bulancak Belediye Başkanı Recep Yakar yaptığı konuşmada Bulancak Ziraat Odası’nın öneminden bahsederek, genel kurulunun hayırlı olmasını diledi. Son olarak AK Parti Giresun Milletvekili Kadir Aydın’da kısa bir konuşma yaparak, “Bu genel kurulda iki listenin çıkması güzel bir rekabetin ve kalitenin olduğunu göstermiş oldu. Bulancak’ta her zaman nerde olursak olalım birlik içinde olalım. Ziraat Odası olarak örnek bir fındık bahçesi yaparak çiftçilerimizin daha verimli bir bahçe oluşturmasına vesile olalım. Bu genel kurulumuz herkese hayırlı olsun” dedi. Konuşmalardan sonra Ziraat Odası’nın yıllık faaliyet raporları okunarak ibra edildi. Öğle arasından sonra da divan kuruluna sunulan iki liste için oylamaya geçildi. 84 delegenin oy kullandığı seçim sonrasında Sadullah Aydın’ın listesi 3 oy farkla seçimi kazanarak Ziraat Odası’nın yeni yönetim kurulunu oluşturdu. Seçimi CHP Bulancak Belediye Başkan Adayı Necmi Sıbıç, CHP İlçe Başkanı Ahmet Akgün, İyi parti İlçe Başkanı Nesim Çelik’de izledi. Seçim sonrası 21 asil üyenin seçildiği Sadullah Aydın’ın listesinde şu isimler yer aldı; ‘Hüseyin Avni Aslan, İbrahim Kırım, Nural Ağdere, Kenan Yıldırım, Naci Karamanoğlu, Hayati Gayık, Ali Ay, Erol Türkmen, Sıtkı Koyutürk, Hayri Uğur Özdemir, Turan Eltemiz, Burhan Mersinlioğlu, Aydın Karataş, Engin Mutlu, Yusuf Ali Yıldız, Beytullah Vural, Erdal Torunoğlu, Ahmet Pekdemir, İbrahim Elmas ve Ali Elikara’ Seçim sonrası yapılan oylama ile yeni yönetim kurulu da oluşturuldu. Yönetim Kurulunda ise şu isimler yer aldı; ‘Sadullah Aydın, Naci Karamanoğlu, Erdal Torunoğlu, Beytullah Vural, Hayati Gayık, Aydın Karataş ve Hayri Uğur Özdemir’
15 Şubat Cuma günü gerçekleşen Bulancak Ziraat Odası seçimlerinde kıran kırana bir seçim yapıldı. Sadullah Aydın’ın listesi seçimi 43 oyla kazanarak Ziraat Odasının yeni listesini oluşturdu.

Bulancak Ziraat Odasının 15 Şubat Cuma günü Ziraat Odası toplantı salonunda yapılan 10. Genel kurulunda Sadullah Aydın’ın listesi kıran kırana bir oylama neticesinde seçimi 43 oy alarak kazandı.

İki listenin yarıştığı seçimde ilk olarak Hasan Bozat’ın listesi denilen fakat daha sonradan Mehmet Apaydın’ın listesi olduğu belirtilen liste ise 40 oy aldı.

Genel kurulda önce divan kurulu üyeleri seçilerek gündeme geçildi. Divan kuruluna başkanlığına Nuretin Karan, üyeliğe de Erim Yaman, Abdullah Şahin ve Ünal Aşık seçildi. Divan kurulunun seçilmesinden sonra Saygı duruşu ve İstiklal marşı okundu. Gündeme geçmeden önce de eski başkan Naci Karamanoğlu bir konuşma yaparak, seçildiği günden sonra yapılanlar hakkında bilgi verdi ve seçime katılanlara teşekkür etti.

Bu konuşmadan sonra da Bulancak Belediye Başkanı Recep Yakar yaptığı konuşmada Bulancak Ziraat Odası’nın öneminden bahsederek, genel kurulunun hayırlı olmasını diledi.

Son olarak AK Parti Giresun Milletvekili Kadir Aydın’da kısa bir konuşma yaparak, “Bu genel kurulda iki listenin çıkması güzel bir rekabetin ve kalitenin olduğunu göstermiş oldu. Bulancak’ta her zaman nerde olursak olalım birlik içinde olalım. Ziraat Odası olarak örnek bir fındık bahçesi yaparak çiftçilerimizin daha verimli bir bahçe oluşturmasına vesile olalım. Bu genel kurulumuz herkese hayırlı olsun” dedi.

Konuşmalardan sonra Ziraat Odası’nın yıllık faaliyet raporları okunarak ibra edildi. Öğle arasından sonra da divan kuruluna sunulan iki liste için oylamaya geçildi.

84 delegenin oy kullandığı seçim sonrasında Sadullah Aydın’ın listesi 3 oy farkla seçimi kazanarak Ziraat Odası’nın yeni yönetim kurulunu oluşturdu. Seçimi CHP Bulancak Belediye Başkan Adayı Necmi Sıbıç, CHP İlçe Başkanı Ahmet Akgün, İyi parti İlçe Başkanı Nesim Çelik’de izledi. Seçim sonrası 21 asil üyenin seçildiği Sadullah Aydın’ın listesinde şu isimler yer aldı; ‘Hüseyin Avni Aslan, İbrahim Kırım, Nural Ağdere, Kenan Yıldırım, Naci Karamanoğlu, Hayati Gayık, Ali Ay, Erol Türkmen, Sıtkı Koyutürk, Hayri Uğur Özdemir, Turan Eltemiz, Burhan Mersinlioğlu, Aydın Karataş, Engin Mutlu, Yusuf Ali Yıldız, Beytullah Vural, Erdal Torunoğlu, Ahmet Pekdemir, İbrahim Elmas ve Ali Elikara’

Seçim sonrası yapılan oylama ile yeni yönetim kurulu da oluşturuldu. Yönetim Kurulunda ise şu isimler yer aldı; ‘Sadullah Aydın, Naci Karamanoğlu, Erdal Torunoğlu, Beytullah Vural, Hayati Gayık, Aydın Karataş ve Hayri Uğur Özdemir’

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.