Kabotaj Bayramı Giresun’da kutlandı

GÜNDEM 03.07.2018 - 18:11, Güncelleme: 09.09.2023 - 13:34 2297+ kez okundu.
 

Kabotaj Bayramı Giresun’da kutlandı

1 Temmuz Denizcilik ve Kabotaj Bayramı, Giresun Liman sahasında düzenlenen törenle kutlandı.
Liman sahasındaki gerçekleştirilen etkinlikler, Vali Harun Sarıfakıoğulları ve beraberindekilerin denize çelenk bırakmasıyla başladı.  Günün anlamını binaen Vali  Sarıfakıoğulları,  Denizcilik ve Kabotaj Bayramı´nın 92. yılını kutlamaktan mutluluk duyduklarını söyledi.  Ardından sivil vatandaşlar ve sporcuların katılımıyla yağlı direk yarışı, 100 ve 200 metre serbest yüzme yarışmaları yapıldı.  Program yarışmalarda birinci olanlara ödüllerinin verilmesiyle sona erdi.  Törene, Vali Harun Sarıfakıoğulları, Jandarma Bölge Komutanı Tuğgeneral Hakan Saraç, Belediye Başkan Vekili Hayati Tökez, Vali Yardımcısı Metin Maytalman,  İl Jandarma Komutanı J. Albay Murat Yakın, İl Emniyet Müdürü Fahri Aktaş, TCSG 71 Bot Komutanı Yüzbaşı Fırat Aslan, diğer protokol üyeleri ve vatandaşlar katıldı.    
1 Temmuz Denizcilik ve Kabotaj Bayramı, Giresun Liman sahasında düzenlenen törenle kutlandı.

Liman sahasındaki gerçekleştirilen etkinlikler, Vali Harun Sarıfakıoğulları ve beraberindekilerin denize çelenk bırakmasıyla başladı. 

Günün anlamını binaen Vali  Sarıfakıoğulları,  Denizcilik ve Kabotaj Bayramı´nın 92. yılını kutlamaktan mutluluk duyduklarını söyledi. 
Ardından sivil vatandaşlar ve sporcuların katılımıyla yağlı direk yarışı, 100 ve 200 metre serbest yüzme yarışmaları yapıldı. 
Program yarışmalarda birinci olanlara ödüllerinin verilmesiyle sona erdi. 
Törene, Vali Harun Sarıfakıoğulları, Jandarma Bölge Komutanı Tuğgeneral Hakan Saraç, Belediye Başkan Vekili Hayati Tökez, Vali Yardımcısı Metin Maytalman,  İl Jandarma Komutanı J. Albay Murat Yakın, İl Emniyet Müdürü Fahri Aktaş, TCSG 71 Bot Komutanı Yüzbaşı Fırat Aslan, diğer protokol üyeleri ve vatandaşlar katıldı.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.