Kadın Doğum, yeni yerine taşındı

SAĞLIK 19.12.2016 - 17:09, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:15 2849+ kez okundu.
 

Kadın Doğum, yeni yerine taşındı

Giresun Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi,...
...17 Aralık Cumartesi günü saat 11.00'den itibaren yeni binasında acil nöbet hizmetleri dahil hizmet vermeye başladı. Giresun İli Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği tarafından yapılan açıklamada;  Giresun Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesinin 17 Aralık 2016 Cumartesi günü saat 11:00 itibarı ile tüm birimleri ile birlikte hizmet kesintisine uğramadan, Teyyaredüzü Mahallesinde (Prof. Dr. A. İlhan Özdemir Devlet Hastanesi önünde) yapımı yeni tamamlanan hizmet binasında acil nöbeti hizmetlerine başladığı  duyuruldu.Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi’nin Teyyaredüzü Mahallesindeki yeni hizmet binasına taşınması ile birlikte 17 Aralık 2016 Cumartesi günü saat 11.00'den itibaren Osmaniye Mahallesindeki eski Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları hastanesinde herhangi bir hizmet verilmeyeceği belirtildi.Yeni hizmet binasına taşınan Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesinin resmi açılışının 23 Aralık Cuma günü Başbakan Yardımcısı Nurettin Canikli’nin de katılacağı bir törenle yapılması planlanıyor.  
Giresun Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi,...
...17 Aralık Cumartesi günü saat 11.00'den itibaren yeni binasında acil nöbet hizmetleri dahil hizmet vermeye başladı. Giresun İli Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği tarafından yapılan açıklamada;  Giresun Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesinin 17 Aralık 2016 Cumartesi günü saat 11:00 itibarı ile tüm birimleri ile birlikte hizmet kesintisine uğramadan, Teyyaredüzü Mahallesinde (Prof. Dr. A. İlhan Özdemir Devlet Hastanesi önünde) yapımı yeni tamamlanan hizmet binasında acil nöbeti hizmetlerine başladığı  duyuruldu.
Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi’nin Teyyaredüzü Mahallesindeki yeni hizmet binasına taşınması ile birlikte 17 Aralık 2016 Cumartesi günü saat 11.00'den itibaren Osmaniye Mahallesindeki eski Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları hastanesinde herhangi bir hizmet verilmeyeceği belirtildi.
Yeni hizmet binasına taşınan Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesinin resmi açılışının 23 Aralık Cuma günü Başbakan Yardımcısı Nurettin Canikli’nin de katılacağı bir törenle yapılması planlanıyor.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.