‘Kadına Şiddete Hayır’ paneli yapıldı

GÜNDEM 26.11.2018 - 17:12, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 2665+ kez okundu.
 

‘Kadına Şiddete Hayır’ paneli yapıldı

Giresun Belediyesi Plan ve Proje Müdürlüğüne bağlı Kadın Erkek Eşitliği Komisyonu tarafından ‘25 Kasım Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele Günü’ paneli Vahit Sütlaş Sahnesinde yapıldı.
Prof. Dr. Hülya Uğur Tanrıöver ve Prof. Dr. Ersan Şen’in eğitimci olarak katıldığı panelde; kadına uygulanan şiddetin, hakaretin ve psikolojik baskıların nasıl önüne geçileceği konuşulup tartışılırken, eğitimciler katılımcıları bilgilendirdi. Kadınların yanı sıra erkeklerinde büyük ilgi gösterdiği panel yaklaşık 3 saat sürdü. Panele Belediye Başkan Vekili Hayati Tökez, Kent Konseyi Başkanı Uğur Karaibrahim, Meclis Üyeleri Elvan Oktay ve Hatice Bayburt Oral, Plan ve Proje Müdürü Selim Özgürel katılırken panelin sonunda eğitimcilere Belediye Başkanı Kerim Aksu ve Kadın Erkek Eşitlik Komisyonu adına çiçek takdim edildi.
Giresun Belediyesi Plan ve Proje Müdürlüğüne bağlı Kadın Erkek Eşitliği Komisyonu tarafından ‘25 Kasım Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele Günü’ paneli Vahit Sütlaş Sahnesinde yapıldı.

Prof. Dr. Hülya Uğur Tanrıöver ve Prof. Dr. Ersan Şen’in eğitimci olarak katıldığı panelde; kadına uygulanan şiddetin, hakaretin ve psikolojik baskıların nasıl önüne geçileceği konuşulup tartışılırken, eğitimciler katılımcıları bilgilendirdi. Kadınların yanı sıra erkeklerinde büyük ilgi gösterdiği panel yaklaşık 3 saat sürdü.

Panele Belediye Başkan Vekili Hayati Tökez, Kent Konseyi Başkanı Uğur Karaibrahim, Meclis Üyeleri Elvan Oktay ve Hatice Bayburt Oral, Plan ve Proje Müdürü Selim Özgürel katılırken panelin sonunda eğitimcilere Belediye Başkanı Kerim Aksu ve Kadın Erkek Eşitlik Komisyonu adına çiçek takdim edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.