Kadınlarla birlik beraberlik toplantısı

GÜNDEM 08.10.2018 - 16:59, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 3067+ kez okundu.
 

Kadınlarla birlik beraberlik toplantısı

CHP Giresun Milletvekili ve TBMM Kadın Erkek Fırsat Eşitliği Komisyonu üyesi Necati Tığlı, partisinin Giresun örgütünün kadın üyeleri ile yemekte bir araya geldi...
Birlik ve dayanışma başlığı altında bir araya gelen partili kadınlar milletvekili Tığlı’ya taleplerini iletti. Gayet samimi bir havada gerçekleşen toplantıda, CHP’nin politikaları ve yaklaşan yerel seçimlerle ilgili görüş alışverişinde bulunuldu. CHP’li Tığlı, kadınların siyasetin ve hayatın her alanında daha fazla etkin olması gerektiğini vurgulayarak,  “Emektar kadınlarımızla bir araya gelerek, fikir alışverişinde bulunduk. Her bir kadınımız, bir fikir, bir sembol, bir umut. Gelecek onlarla aydınlanacak. Onlar bizim yanımızda biz de onların yanında olduğumuz süre içinde başarı kaçınılmaz olacaktır. Kadınlarımızın fikirleri bizler için çok önemli... Hayatın içinde pek çok zorlukla mücadele eden kadınlarımızın haklarının savunucusu olmaya devam edeceğiz. Bu verimli toplantı için her birine ayrı ayrı teşekkür ederim” diye konuştu.  
CHP Giresun Milletvekili ve TBMM Kadın Erkek Fırsat Eşitliği Komisyonu üyesi Necati Tığlı, partisinin Giresun örgütünün kadın üyeleri ile yemekte bir araya geldi...

Birlik ve dayanışma başlığı altında bir araya gelen partili kadınlar milletvekili Tığlı’ya taleplerini iletti. Gayet samimi bir havada gerçekleşen toplantıda, CHP’nin politikaları ve yaklaşan yerel seçimlerle ilgili görüş alışverişinde bulunuldu.

CHP’li Tığlı, kadınların siyasetin ve hayatın her alanında daha fazla etkin olması gerektiğini vurgulayarak,  “Emektar kadınlarımızla bir araya gelerek, fikir alışverişinde bulunduk. Her bir kadınımız, bir fikir, bir sembol, bir umut. Gelecek onlarla aydınlanacak. Onlar bizim yanımızda biz de onların yanında olduğumuz süre içinde başarı kaçınılmaz olacaktır. Kadınlarımızın fikirleri bizler için çok önemli... Hayatın içinde pek çok zorlukla mücadele eden kadınlarımızın haklarının savunucusu olmaya devam edeceğiz. Bu verimli toplantı için her birine ayrı ayrı teşekkür ederim” diye konuştu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.