Kahkafa tufanı Bulancak'ta

KÜLTÜR 19.10.2017 - 15:26, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 3828+ kez okundu.
 

Kahkafa tufanı Bulancak'ta

Bulancak'ın sevilen ve tanınan simalarından Bulancak Sanat Tiyatrosu eski oyuncusu Bülent Mutlu, 5yıl önce gittiği İstanbul'da hedeflerini yükselterek ünlü dizi ve sinema oyuncusu Ali İhsan Bozdemir ile birlikte Ali İhsan Bozdemir Tiyatrosunu kurdu.
İstanbul'da çeşitli tiyatrolarda oyunculuk yapan hemşerimiz Mutlu, kendi tiyatrosunu kurarak yetişkin oyunları, kukla oyunları ve çocuk oyunları sahneliyor. Yaklaşık 1 yıl önce açtıkları tiyatronun bugüne kadar iyi bir şekilde hedefe doğru ilerlediğini belirten Mutlu, ilk hedefi olan memleketinde oyun sergileme arzusunu 1 yıl geç olsa da gerçekleştiriyor. 'Orasını Es Geç' isimli iki perdelik ve yaklaşık 1 saat 50 dakika süren müthiş komedi oyununu 75. Yıl Halk Kütüphanesi salonunda sergileyecek olan Mutlu, Bulancak Sanat Tiyatrosuna ve Bulancak halkına vefa borcunu ödeyeceğini söyledi. Oyun öncesi gazetemizi ziyaret eden Mutlu, Yazı İşleri Müdürümüz Sinan Yıldız ile sohbet ederek oyun hakkında detaylı bilgiler verdi. Bulancak Sanat Tiyatrosu eski Genel Sanat Yönetmeni Şahin Ergüney'den büyük destek gördüğünü ifade eden Mutlu, "Kendi memleketim olan Bulancak'ta ilk oyunumu oynamak en büyük arzumdu. Bulancak halkına ve Bulancak Sanat Tiyatrosuna vefa borcumu bu şekilde ödemek istedim. Ancak bizim kadromuzda ki oyuncuların bir kısmının dizi ve sinema oyuncusu olması maliyetlerimizi bir hayli artırıyor. Bulancak'ında sahnesinin yeterli gelmemesi nedeniyle fiyatlarımız Bulancak standartlarına göre yüksek kalıyor. Yetişkinlere özel oyunumuz olan 'Orasını Es Geç' adlı komedi oyunumuz içerisinde 'Bizim Mahalle'nin Baretta karakteri Ali İhsan Bozdemir, Kanal 7'de Kezaban yenge karakterini canlandıran Şensel Uykal, Sihirli Annem ve Selana'nın başrol çocuk oyuncusu olan Buğra Özmüldür, birçok reklam çekimlerinde yer alan başrol oyuncusu Ebru Sarıtaş ve Azerbaycan 2. güzeli fotomodel Türkan Rahmanova gibi önemli isimler yer alıyor" dedi. 2 gün Bulancak ve Giresun halkına perde açacak olan Ali İhsan Bozdemir Tiyatrosu 21 Ekim 2017 Cumartesi günü Bulancak 75. yıl Halk Kütüphanesi Tiyatro Salonunda saat 11.00'de Kukla Oyunu, saat 13.00'de Pamuk Prenses, saat 15.00'de Kukla Oyunu, saat 18.00 ve 20.30'da ise büyük oyun 'Orasını Es Geç' oyunu sahnelenecek. 22 Ekim 2017 Pazar günü ise Giresun Vahit Sütlaç Tiyatro Salonunda saat 12.00'de Kukla Oyunu, saat 14.00'da Pamuk Prenses, saat 16.00'da Kukla Oyunu, saat 17.00 ve 20.00'de ise büyük oyun 'Orasını Es Geç' sahnelenecek. Bulancak'ta bilet satış merkezi Özen Kitap Kırtasiye olarak belirlenirken Giresun'da ise bilet satış noktasının GBŞT gişesinde olduğu öğrenildi. Öte yandan Mutlu Cumartesi günü Bulancak'ta 11.00'da sahnelenecek Kukla Oyununu Bulancak Ticaret ve Sanayi Odasının satın alarak bir okula armağan edildiği belirtildi.
Bulancak'ın sevilen ve tanınan simalarından Bulancak Sanat Tiyatrosu eski oyuncusu Bülent Mutlu, 5yıl önce gittiği İstanbul'da hedeflerini yükselterek ünlü dizi ve sinema oyuncusu Ali İhsan Bozdemir ile birlikte Ali İhsan Bozdemir Tiyatrosunu kurdu.

İstanbul'da çeşitli tiyatrolarda oyunculuk yapan hemşerimiz Mutlu, kendi tiyatrosunu kurarak yetişkin oyunları, kukla oyunları ve çocuk oyunları sahneliyor.

Yaklaşık 1 yıl önce açtıkları tiyatronun bugüne kadar iyi bir şekilde hedefe doğru ilerlediğini belirten Mutlu, ilk hedefi olan memleketinde oyun sergileme arzusunu 1 yıl geç olsa da gerçekleştiriyor.

'Orasını Es Geç' isimli iki perdelik ve yaklaşık 1 saat 50 dakika süren müthiş komedi oyununu 75. Yıl Halk Kütüphanesi salonunda sergileyecek olan Mutlu, Bulancak Sanat Tiyatrosuna ve Bulancak halkına vefa borcunu ödeyeceğini söyledi.

Oyun öncesi gazetemizi ziyaret eden Mutlu, Yazı İşleri Müdürümüz Sinan Yıldız ile sohbet ederek oyun hakkında detaylı bilgiler verdi.

Bulancak Sanat Tiyatrosu eski Genel Sanat Yönetmeni Şahin Ergüney'den büyük destek gördüğünü ifade eden Mutlu, "Kendi memleketim olan Bulancak'ta ilk oyunumu oynamak en büyük arzumdu. Bulancak halkına ve Bulancak Sanat Tiyatrosuna vefa borcumu bu şekilde ödemek istedim. Ancak bizim kadromuzda ki oyuncuların bir kısmının dizi ve sinema oyuncusu olması maliyetlerimizi bir hayli artırıyor. Bulancak'ında sahnesinin yeterli gelmemesi nedeniyle fiyatlarımız Bulancak standartlarına göre yüksek kalıyor. Yetişkinlere özel oyunumuz olan 'Orasını Es Geç' adlı komedi oyunumuz içerisinde 'Bizim Mahalle'nin Baretta karakteri Ali İhsan Bozdemir, Kanal 7'de Kezaban yenge karakterini canlandıran Şensel Uykal, Sihirli Annem ve Selana'nın başrol çocuk oyuncusu olan Buğra Özmüldür, birçok reklam çekimlerinde yer alan başrol oyuncusu Ebru Sarıtaş ve Azerbaycan 2. güzeli fotomodel Türkan Rahmanova gibi önemli isimler yer alıyor" dedi.

2 gün Bulancak ve Giresun halkına perde açacak olan Ali İhsan Bozdemir Tiyatrosu 21 Ekim 2017 Cumartesi günü Bulancak 75. yıl Halk Kütüphanesi Tiyatro Salonunda saat 11.00'de Kukla Oyunu, saat 13.00'de Pamuk Prenses, saat 15.00'de Kukla Oyunu, saat 18.00 ve 20.30'da ise büyük oyun 'Orasını Es Geç' oyunu sahnelenecek.

22 Ekim 2017 Pazar günü ise Giresun Vahit Sütlaç Tiyatro Salonunda saat 12.00'de Kukla Oyunu, saat 14.00'da Pamuk Prenses, saat 16.00'da Kukla Oyunu, saat 17.00 ve 20.00'de ise büyük oyun 'Orasını Es Geç' sahnelenecek.

Bulancak'ta bilet satış merkezi Özen Kitap Kırtasiye olarak belirlenirken Giresun'da ise bilet satış noktasının GBŞT gişesinde olduğu öğrenildi.

Öte yandan Mutlu Cumartesi günü Bulancak'ta 11.00'da sahnelenecek Kukla Oyununu Bulancak Ticaret ve Sanayi Odasının satın alarak bir okula armağan edildiği belirtildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.