KAHRAMAN FATOĞLU VEFAT ETTİ

VEFAT 29.06.2020 - 13:24, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 4648+ kez okundu.
 

KAHRAMAN FATOĞLU VEFAT ETTİ

Kahraman Fatoğlu Un Sanayi sahibi 73 yaşındaki Kahraman Fatoğlu vefat etti. Cumartesi günü Ihlamur toplamak için çıktığı Ihlamur ağacından düştüğü öğrenilen Kahraman Fatoğlu’nun hastaneye kaldırıldığı ve Pazartesi(bugün) öğle saatlerinde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadığı öğrenildi. Fatoğlu Un Fabrikası sahibi merhum Ahmet Fatoğlu, İzzet Fatoğlu ve merhum Aydın Fatoğlu’nun kardeşleri, Bulancak TSO Başkanı Ali Fatoğlu, Aslan Fatoğlu ve İhsan Fatoğlu’nun amcaları, Ahmet Arslan Fatoğlu, Ümmühan, Fahriye ve merhum Urkiye Fatoğlu’nun babaları olan Kahraman Fatoğlu’nun cenazesi Salı günü saat 11.00’da Orta Camide kılınacak cenaze namazından sonra aile kabristanlığında toprağa verilecek. Merhuma Allah’tan rahmet kederli ailesine başsağlığı dileriz.

Kahraman Fatoğlu Un Sanayi sahibi 73 yaşındaki Kahraman Fatoğlu vefat etti. Cumartesi günü Ihlamur toplamak için çıktığı Ihlamur ağacından düştüğü öğrenilen Kahraman Fatoğlu’nun hastaneye kaldırıldığı ve Pazartesi(bugün) öğle saatlerinde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadığı öğrenildi.

Fatoğlu Un Fabrikası sahibi merhum Ahmet Fatoğlu, İzzet Fatoğlu ve merhum Aydın Fatoğlu’nun kardeşleri, Bulancak TSO Başkanı Ali Fatoğlu, Aslan Fatoğlu ve İhsan Fatoğlu’nun amcaları, Ahmet Arslan Fatoğlu, Ümmühan, Fahriye ve merhum Urkiye Fatoğlu’nun babaları olan Kahraman Fatoğlu’nun cenazesi Salı günü saat 11.00’da Orta Camide kılınacak cenaze namazından sonra aile kabristanlığında toprağa verilecek. Merhuma Allah’tan rahmet kederli ailesine başsağlığı dileriz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.