Kaliteli yeni bir eczacılık modelini hayata geçecek

SAĞLIK 13.10.2016 - 16:49, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:15 2907+ kez okundu.
 

Kaliteli yeni bir eczacılık modelini hayata geçecek

İl Sağlık Müdürü Opr. Dr. Ahmet Bal'ı makamında ziyaret eden 42. Bölge Giresun Eczacılar Odası Başkanı Ecz. Mine Erdoğan ve Yönetim Kurulu Üyeleri,...
...Türk Eczacıları Birliği (TEB) tarafından yürütülen ‘Smart Eczane-Akıllı Eczane Modeli’ Projesi hakkında bilgi verdiler. İlk olarak pilot bölgelerde başlayacak olan proje hakkında bilgi veren oda başkanı Erdoğan,  oluşturulacak yeni bir hizmet modeli ile eczacılık mesleğine artı bir değer kazandırılacağını söyledi. Erdoğan, “Bu projenin ana amacı eczacılık hizmetlerinde sürekli mesleki gelişimi ve hizmet sunumunda kaliteli yeni bir eczacılık hizmet modelini hayata geçirmektir” dedi.Oda başkanı, projenin öngördüğü gibi sunulan ve sunmak istenilen eczacılık hizmetlerine ilişkin bilgilenme, tartışma ve değerlendirme ortamı sağlayan çalıştaylarda Sağlık Bakanlığı, Sosyal Güvenlik Kurumu, Maliye Bakanlığı, eczacılık fakülteleri, Türk Eczacıları Birliği ve Türk Eczacıları Birliği Eczacılık Akademisi’nden temsilciler ve uzmanların katılımı ile. 4 çalışma grubu oluşturulduğunu, projenin ilerleyen faaliyetleri için önemli değerlendirmeler yapıldığını sözlerine ekledi.İl Sağlık Müdürü Opr. Dr. Ahmet Bal, ziyaretleri ve verdikleri bilgiler için 42. Giresun Eczacılar Odası Başkanı Ecz. Mine Erdoğan’a ve oda yöneticilerine teşekkür etti.    
İl Sağlık Müdürü Opr. Dr. Ahmet Bal'ı makamında ziyaret eden 42. Bölge Giresun Eczacılar Odası Başkanı Ecz. Mine Erdoğan ve Yönetim Kurulu Üyeleri,...
...Türk Eczacıları Birliği (TEB) tarafından yürütülen ‘Smart Eczane-Akıllı Eczane Modeli’ Projesi hakkında bilgi verdiler. İlk olarak pilot bölgelerde başlayacak olan proje hakkında bilgi veren oda başkanı Erdoğan,  oluşturulacak yeni bir hizmet modeli ile eczacılık mesleğine artı bir değer kazandırılacağını söyledi. Erdoğan, “Bu projenin ana amacı eczacılık hizmetlerinde sürekli mesleki gelişimi ve hizmet sunumunda kaliteli yeni bir eczacılık hizmet modelini hayata geçirmektir” dedi.
Oda başkanı, projenin öngördüğü gibi sunulan ve sunmak istenilen eczacılık hizmetlerine ilişkin bilgilenme, tartışma ve değerlendirme ortamı sağlayan çalıştaylarda Sağlık Bakanlığı, Sosyal Güvenlik Kurumu, Maliye Bakanlığı, eczacılık fakülteleri, Türk Eczacıları Birliği ve Türk Eczacıları Birliği Eczacılık Akademisi’nden temsilciler ve uzmanların katılımı ile. 4 çalışma grubu oluşturulduğunu, projenin ilerleyen faaliyetleri için önemli değerlendirmeler yapıldığını sözlerine ekledi.
İl Sağlık Müdürü Opr. Dr. Ahmet Bal, ziyaretleri ve verdikleri bilgiler için 42. Giresun Eczacılar Odası Başkanı Ecz. Mine Erdoğan’a ve oda yöneticilerine teşekkür etti.

   

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.