KALPAR '9 PUANA TALİBİZ'

SPOR 06.12.2018 - 16:51, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 1822+ kez okundu.
 

KALPAR '9 PUANA TALİBİZ'

Giresunspor Teknik Direktörü Hüseyin Kalpar “Bizim için önemli olan ise lig maçlarıdır. Bunun da en önemlisi ilk yapacağımız maç Adana Demirspor maçıdır.
Geriye kalan 3 maçımız var ve total puanı 9. Biz bu 9 puana talip olmamız gerekir. Tabi ki puan açısından zor günler geçiriyoruz. Bunu atlatmamız için ikinci yarıyı daha iyi başlamamız için puanlara ihtiyacımız var” dedi. Ligde çok talihsiz goller yediklerini kaydeden Kalpar, “Çok pozisyon hatası yaparak çok basit goller yiyoruz bu hafta da bunu gerçekleştirdik. 80. dakikaya kadar 2-1 mağlup olan takım ondan sonra 3 tane gol yiyorsa ister istemez bizlerin de yanlışı, hatası vardır. Ne olursa olsun 2. dakikada yemiş olduğumuz penaltı ile her zaman 1-0 mağlup durumla başlıyorsun. Eşit şekilde mücadele etme şansını yakalayamıyorsun. 52. dakikada penaltı kazanıyorsun 3 dakika sonra tekrar yiyorsun yani 3 dakikalık bir eşit şartlarda mücadelemiz oluyor. Bunları ortadan kaldırmamız lazım” ifadelerini kullandı.  
Giresunspor Teknik Direktörü Hüseyin Kalpar “Bizim için önemli olan ise lig maçlarıdır. Bunun da en önemlisi ilk yapacağımız maç Adana Demirspor maçıdır.

Geriye kalan 3 maçımız var ve total puanı 9. Biz bu 9 puana talip olmamız gerekir. Tabi ki puan açısından zor günler geçiriyoruz. Bunu atlatmamız için ikinci yarıyı daha iyi başlamamız için puanlara ihtiyacımız var” dedi.

Ligde çok talihsiz goller yediklerini kaydeden Kalpar, “Çok pozisyon hatası yaparak çok basit goller yiyoruz bu hafta da bunu gerçekleştirdik. 80. dakikaya kadar 2-1 mağlup olan takım ondan sonra 3 tane gol yiyorsa ister istemez bizlerin de yanlışı, hatası vardır. Ne olursa olsun 2. dakikada yemiş olduğumuz penaltı ile her zaman 1-0 mağlup durumla başlıyorsun. Eşit şekilde mücadele etme şansını yakalayamıyorsun. 52. dakikada penaltı kazanıyorsun 3 dakika sonra tekrar yiyorsun yani 3 dakikalık bir eşit şartlarda mücadelemiz oluyor. Bunları ortadan kaldırmamız lazım” ifadelerini kullandı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.