Kampanyaya sen de destek ol

GÜNDEM 01.01.2018 - 17:34, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 3029+ kez okundu.
 

Kampanyaya sen de destek ol

Gazetemiz Yazı İşleri Müdürü Sinan Yıldız tarafından gündeme getirilen ve ardından öğretmenler ve mezunlar tarafından sürekli gündemde tutulan şimdi ki ismi Bahçelievler Anadolu Lisesi olan 'Bulancak Lisesi'nin isminin geri gelmesi için internette imza kampanyası başlatıldı.
Hem Bulancak Lisesi hemde 2000-2005 yıllarında okulda öğretmenlik yapan Ahmet Murat Yücel tarafından  www.change.org adlı sitede "Bulancak Lisesi" İsmi Geri Gelsin başlığı altında imza kampanyası başlatıldı. Gazetemize konuşan Yücel, yaptığı açıklamada, "Bir dönem  alınan Bulancak Lisesi isminin geri gelmesi için yaklaşık yarım asırlık bir geçmişi olan, binlerce mezun vermiş, birçok başarıya imza atmış; Bulancak'taki neredeyse her evden en az bir kişinin anısı olduğu okulumuzun adını yaşatmayı; mahalle mekteplerine yeniden dönüşün yapıldığı bu süreçte Eski Bulancak Lisesinin olduğu alandaki bir okulun tabelasında 'Bulancak Lisesi' ismini yeniden görmeyi istiyoruz" dedi. İmza kampanyasının kısa zamandan 600'e yakın imza aldığını belirten Yücel, kampanyanın yeterli imzaya ulaşması sonrasında dilekçenin Bulancak İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Milli Eğitim Müdürü Şenel Bulut ve şuanki Okul Müdürü Coşkun Göktekin'e ulaştırılacağını sözlerine ekledi.
Gazetemiz Yazı İşleri Müdürü Sinan Yıldız tarafından gündeme getirilen ve ardından öğretmenler ve mezunlar tarafından sürekli gündemde tutulan şimdi ki ismi Bahçelievler Anadolu Lisesi olan 'Bulancak Lisesi'nin isminin geri gelmesi için internette imza kampanyası başlatıldı.

Hem Bulancak Lisesi hemde 2000-2005 yıllarında okulda öğretmenlik yapan Ahmet Murat Yücel tarafından  www.change.org adlı sitede "Bulancak Lisesi" İsmi Geri Gelsin başlığı altında imza kampanyası başlatıldı. Gazetemize konuşan Yücel, yaptığı açıklamada, "Bir dönem  alınan Bulancak Lisesi isminin geri gelmesi için yaklaşık yarım asırlık bir geçmişi olan, binlerce mezun vermiş, birçok başarıya imza atmış; Bulancak'taki neredeyse her evden en az bir kişinin anısı olduğu okulumuzun adını yaşatmayı; mahalle mekteplerine yeniden dönüşün yapıldığı bu süreçte Eski Bulancak Lisesinin olduğu alandaki bir okulun tabelasında 'Bulancak Lisesi' ismini yeniden görmeyi istiyoruz" dedi.

İmza kampanyasının kısa zamandan 600'e yakın imza aldığını belirten Yücel, kampanyanın yeterli imzaya ulaşması sonrasında dilekçenin Bulancak İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Milli Eğitim Müdürü Şenel Bulut ve şuanki Okul Müdürü Coşkun Göktekin'e ulaştırılacağını sözlerine ekledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.