Kan bağışı kampanyasına anlamlı destek

GÜNDEM 11.06.2019 - 17:07, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 2667+ kez okundu.
 

Kan bağışı kampanyasına anlamlı destek

Giresun Valisi Harun Sarıfakıoğulları’nın eşi hanımefendi Uzm. Dr. A. Serpil Sarıfakıoğulları, Cumhuriyet Ortaokulu Kızılay Kulübünün “Kan Bağışı Kampanyası”na destek verdi.
Uzm. Dr. Sarıfakıoğulları, Cumhuriyet Ortaokulu bahçesindeki Kızılay aracını ziyaret ederek, kampanyayı başlatan Kızılay kulübü öğrencilerini kutladı ve kan bağışında görevli sağlık personeline kolaylıklar diledi. Öğrenciler ve sağlık personeliyle bir süre sohbet eden Hanımefendi Sarıfakıoğulları, Cumhuriyet Ortaokulu Kızılay Kulübünün kan bağışı kampanyasına desteğini belirterek ilik donörü olmak istediğini söyledi. Sarıfakıoğulları, “Tansiyonum ve bazı sağlık sorunlarım olduğu için bugün kan bağışında bulunamadım ama bağışçı ve donör olmak için kaydımı yaptırdım. Kullandığım ilaçlardan dolayı bağışta bulunabilmek için belli bir süre geçmesi gerektiğinden, süre bitiminde kaydımı alan arkadaşların aramasıyla kan bağışında bulunacağım. Kan ihtiyacı zaten hepimizin bildiği gibi sürekli bir ihtiyaç. Kızılay Kan bankası olarak Sağlık Bakanlığımızın ‘Kan acil bir ihtiyaç değil, sürekli olan bir ihtiyaçtır’ diye sloganı var. Gerçekten de öyle. Düzenli kan bağışında bulunan insanlarımızın sayısını arttırmalıyız.  Çünkü sadece acil durumlarda değil de Kızılay kan bağışının stoklarının yeterli olabilmesi için düzenli kan bağışında bulunmamız gerekiyor. Bende bir doktor ve aynı zamanda bir veli olarak çocuklarımızın bu kampanyasına katılmak istedim. Herkesi, bir gün kendimizin de acil ihtiyacı olabileceği bilinciyle kan bağışında bulunmaya davet ediyorum” dedi.  
Giresun Valisi Harun Sarıfakıoğulları’nın eşi hanımefendi Uzm. Dr. A. Serpil Sarıfakıoğulları, Cumhuriyet Ortaokulu Kızılay Kulübünün “Kan Bağışı Kampanyası”na destek verdi.

Uzm. Dr. Sarıfakıoğulları, Cumhuriyet Ortaokulu bahçesindeki Kızılay aracını ziyaret ederek, kampanyayı başlatan Kızılay kulübü öğrencilerini kutladı ve kan bağışında görevli sağlık personeline kolaylıklar diledi.

Öğrenciler ve sağlık personeliyle bir süre sohbet eden Hanımefendi Sarıfakıoğulları, Cumhuriyet Ortaokulu Kızılay Kulübünün kan bağışı kampanyasına desteğini belirterek ilik donörü olmak istediğini söyledi.

Sarıfakıoğulları, “Tansiyonum ve bazı sağlık sorunlarım olduğu için bugün kan bağışında bulunamadım ama bağışçı ve donör olmak için kaydımı yaptırdım. Kullandığım ilaçlardan dolayı bağışta bulunabilmek için belli bir süre geçmesi gerektiğinden, süre bitiminde kaydımı alan arkadaşların aramasıyla kan bağışında bulunacağım. Kan ihtiyacı zaten hepimizin bildiği gibi sürekli bir ihtiyaç. Kızılay Kan bankası olarak Sağlık Bakanlığımızın ‘Kan acil bir ihtiyaç değil, sürekli olan bir ihtiyaçtır’ diye sloganı var. Gerçekten de öyle. Düzenli kan bağışında bulunan insanlarımızın sayısını arttırmalıyız.  Çünkü sadece acil durumlarda değil de Kızılay kan bağışının stoklarının yeterli olabilmesi için düzenli kan bağışında bulunmamız gerekiyor. Bende bir doktor ve aynı zamanda bir veli olarak çocuklarımızın bu kampanyasına katılmak istedim. Herkesi, bir gün kendimizin de acil ihtiyacı olabileceği bilinciyle kan bağışında bulunmaya davet ediyorum” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.