Kanserle uğraşan doktor, Bulancak’a geldi

GÜNDEM 23.12.2019 - 17:25, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 4581+ kez okundu.
 

Kanserle uğraşan doktor, Bulancak’a geldi

Bulancak İlçe Millî Eğitim Müdürü Şenel Bulut'un öncülüğünde gerçekleştirilen Tübitak Bilim Söyleşileri sona yaklaşıyor.
Bulancak Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi-Bulancak İlçe Millî Eğitim Müdürlüğü-Tübitak işbirliğiyle Tübitak Bilim Söyleşileri kapsamında, Doç. Dr. Selami Koçak Toprak, ‘Kanserle uğraşan bir doktor’ konulu bilim söyleşisini Bulancak Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde gerçekleştirdi. Hayata dair ve mesleki tecrübelerini paylaşan Selami Toprak hoca, söyleşinin sonunda öğrencilerin ve misafirlerin kansere dair sorularını cevapladı. Bulancak Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Okul Müdürü Turgut Hacınoğmanoğlu söyleşi dolayısıyla yaptığı teşekkür konuşmasında; “Sunumu, samimiyeti ve bilgisiyle ilgi uyandıran saygıdeğer Doç. Dr. Selami Koçak Toprak hocamıza şükranlarımızı sunarız. Bulancak adına çok önemli kazanımlar sağlayan Tübitak Bilim Söyleşilerine öncülük eden İlçe Millî Eğitim Müdürümüz Şenel Bulut'a, söyleşimize katılarak bizi onurlandıran değerli misafirlerimiz MEB Maarif Müfettişi Necati Akkurt'a, Piraziz İlçe Millî Eğitim Müdürü Yunus Aydın'a, Bulancak Belediye Başkan Yardımcısı Bahtiyar Hüsem'e, Bulancak İlçe Millî Eğitim Şube Müdürleri Kadir Tabik ve Nurgül Tabik'e, Giresun Fen Lisesi Müdürü Ağabey Tanış'a, Bahçelievler Şehit Mehmet Bayar Anadolu Lisesi Müdürü Coşkun Göktekin'e, Bulancak Öğretmenevi ve ASO Müdürü Menderes Yüksel'e, Bulancak Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Mehmet Ekizoğlu'na, 19 Eylül Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Hülya Kılınçarslan'a, Bulancak Akşemsettin Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Şuayip Toraman'a, Bulancak İlçe Millî Eğitim Tesis Müdürü Abdullah Tiryaki'ye,Tübitak Bilim Söyleşileri ilçe koordinatörü Cem Mutlu Türkseven'e, Bulancak gönüllü fındık tanıtıcısı Mehmet Arslan'a, hocamıza mihmandarlık yapan okulumuz Tübitak koordinatörü Göktürk Temel öğretmenimize ve Müdür yardımcımız Okan Henden'e, etkinliğin düzenlenmesinde emeği geçen idareci-öğretmen arkadaşlarımıza-öğrencilerimize ve personelimize teşekkür ederim” dedi.
Bulancak İlçe Millî Eğitim Müdürü Şenel Bulut'un öncülüğünde gerçekleştirilen Tübitak Bilim Söyleşileri sona yaklaşıyor.

Bulancak Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi-Bulancak İlçe Millî Eğitim Müdürlüğü-Tübitak işbirliğiyle Tübitak Bilim Söyleşileri kapsamında, Doç. Dr. Selami Koçak Toprak, ‘Kanserle uğraşan bir doktor’ konulu bilim söyleşisini Bulancak Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde gerçekleştirdi.

Hayata dair ve mesleki tecrübelerini paylaşan Selami Toprak hoca, söyleşinin sonunda öğrencilerin ve misafirlerin kansere dair sorularını cevapladı.

Bulancak Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Okul Müdürü Turgut Hacınoğmanoğlu söyleşi dolayısıyla yaptığı teşekkür konuşmasında; “Sunumu, samimiyeti ve bilgisiyle ilgi uyandıran saygıdeğer Doç. Dr. Selami Koçak Toprak hocamıza şükranlarımızı sunarız. Bulancak adına çok önemli kazanımlar sağlayan Tübitak Bilim Söyleşilerine öncülük eden İlçe Millî Eğitim Müdürümüz Şenel Bulut'a,

söyleşimize katılarak bizi onurlandıran değerli misafirlerimiz MEB Maarif Müfettişi Necati Akkurt'a, Piraziz İlçe Millî Eğitim Müdürü Yunus Aydın'a, Bulancak Belediye Başkan Yardımcısı Bahtiyar Hüsem'e, Bulancak İlçe Millî Eğitim Şube Müdürleri Kadir Tabik ve Nurgül Tabik'e, Giresun Fen Lisesi Müdürü Ağabey Tanış'a, Bahçelievler Şehit Mehmet Bayar Anadolu Lisesi Müdürü Coşkun Göktekin'e, Bulancak Öğretmenevi ve ASO Müdürü Menderes Yüksel'e, Bulancak Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Mehmet Ekizoğlu'na, 19 Eylül Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Hülya Kılınçarslan'a, Bulancak Akşemsettin Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Şuayip Toraman'a, Bulancak İlçe Millî Eğitim Tesis Müdürü Abdullah Tiryaki'ye,Tübitak Bilim Söyleşileri ilçe koordinatörü Cem Mutlu Türkseven'e, Bulancak gönüllü fındık tanıtıcısı Mehmet Arslan'a, hocamıza mihmandarlık yapan okulumuz Tübitak koordinatörü Göktürk Temel öğretmenimize ve Müdür yardımcımız Okan Henden'e, etkinliğin düzenlenmesinde emeği geçen idareci-öğretmen arkadaşlarımıza-öğrencilerimize ve personelimize teşekkür ederim” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.