Kaptan Ahmet Fatoğlu anıldı

GÜNDEM 19.10.2017 - 15:20, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 3363+ kez okundu.
 

Kaptan Ahmet Fatoğlu anıldı

Bulancak Kaptan Ahmet Fatoğlu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi tarafından her yıl Fatoğlu ailesiyle ile birlikte düzenlenen 'Büyük Kaptan Ahmet Fatoğlu'yu anma programı yoğun bir katılımla gerçekleşti.
18 Ekim Çarşamba günü saat 14.00´teki anma programına Bulancak Kaymakamı Niyazi Ulugölge, Belediye Başkan Yardımcısı Bahtiyar Hüsem, İlçe Emniyet Müdürü Turgay Kovancı, İlçe Millî Eğitim Müdürü Şenel Bulut, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ali Fatoğlu, Şoförler Odası Başkanı Mustafa Aydın, CHP İlçe Başkanı Reşat Nuri Özdemir, Bulancak Belediye eski başkanı Öner Eriş, Fatoğlu Ailesi ve dostları, okul müdürleri ve idarecileri, okul öğretmen-öğrenci ve velileri katıldı. Okul Müdürü Turgut Hacınoğmanoğlu tüm misafirlere katılımlarından dolayı teşekkür etti. Yoğun emek harcayan idareci ve öğretmenleri de tebrik eden Müdür Hacınoğmanoğlu, geleceğin kaptanları olan öğrencilerini de tebrik etti. Müdür Hacınoğmanoğlu, "Bulancak Kaptan Ahmet Fatoğlu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinin arsasını bağışlayan Fatoğlu ailesinin değerli büyüğü, ilimizin ve ülkemizin önemli sanayici ve denizcisi olan mümtaz şahsiyet sayın Ahmet FATOĞLU’nu vefatının 20.yılında bir kez daha saygı, minnet ve şükranla anıyoruz. Ruhu şâd, mekânı cennet olsun" dedi. 
Bulancak Kaptan Ahmet Fatoğlu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi tarafından her yıl Fatoğlu ailesiyle ile birlikte düzenlenen 'Büyük Kaptan Ahmet Fatoğlu'yu anma programı yoğun bir katılımla gerçekleşti.

18 Ekim Çarşamba günü saat 14.00´teki anma programına Bulancak Kaymakamı Niyazi Ulugölge, Belediye Başkan Yardımcısı Bahtiyar Hüsem, İlçe Emniyet Müdürü Turgay Kovancı, İlçe Millî Eğitim Müdürü Şenel Bulut, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ali Fatoğlu, Şoförler Odası Başkanı Mustafa Aydın, CHP İlçe Başkanı Reşat Nuri Özdemir, Bulancak Belediye eski başkanı Öner Eriş, Fatoğlu Ailesi ve dostları, okul müdürleri ve idarecileri, okul öğretmen-öğrenci ve velileri katıldı.

Okul Müdürü Turgut Hacınoğmanoğlu tüm misafirlere katılımlarından dolayı teşekkür etti. Yoğun emek harcayan idareci ve öğretmenleri de tebrik eden Müdür Hacınoğmanoğlu, geleceğin kaptanları olan öğrencilerini de tebrik etti.

Müdür Hacınoğmanoğlu, "Bulancak Kaptan Ahmet Fatoğlu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinin arsasını bağışlayan Fatoğlu ailesinin değerli büyüğü, ilimizin ve ülkemizin önemli sanayici ve denizcisi olan mümtaz şahsiyet sayın Ahmet FATOĞLU’nu vefatının 20.yılında bir kez daha saygı, minnet ve şükranla anıyoruz. Ruhu şâd, mekânı cennet olsun" dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.