Kaptan Ahmet Fatoğlu anıldı

GÜNDEM 08.10.2018 - 17:22, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 2718+ kez okundu.
 

Kaptan Ahmet Fatoğlu anıldı

Bulancak’ın tanınmış ailesi Fatoğulları’ndan sanayici ve denizci ve kaptan Ahmet Fatoğlu MTAL Denizcilik Lisesine arsasını bağışlayan Kaptan Ahmet Fatoğlu kabri başında anıldı.
Vefatının 21. yılında Fatoğlu mezarlığında 8 Ekim Pazartesi günü düzenlenen anma merasimi ile bir kez daha yad edilen Kaptan Ahmet Fatoğlu, için önce Kur’an Kerim okundu, sonra da dua edildi. Törene katılan Bulancak Belediye Başkan Yardımcısı Bahtiyar Hüsem, kısa bir konuşma yaparak merhum Kaptan Ahmet Fatoğlu’nun Bulancak iş dünyasındaki öneminden bahsederek, katılanlara teşekkür etti. Kaptan Ahmet Fatoğlu’nu anma merasimine Bulancak TSO Başkanı Ali Fatoğlu, Fatoğlu ailesinin yakınları, Kaptan Ahmet Fatoğlu MTAL Müdürü Turgut Hacınoğmanoğlu, okul öğrencileri, ilçe milli eğitim müdür yardımcıları İsmail Sarıgül, Kadir Tabik ve vatandaşlar katıldı.       
Bulancak’ın tanınmış ailesi Fatoğulları’ndan sanayici ve denizci ve kaptan Ahmet Fatoğlu MTAL Denizcilik Lisesine arsasını bağışlayan Kaptan Ahmet Fatoğlu kabri başında anıldı.

Vefatının 21. yılında Fatoğlu mezarlığında 8 Ekim Pazartesi günü düzenlenen anma merasimi ile bir kez daha yad edilen Kaptan Ahmet Fatoğlu, için önce Kur’an Kerim okundu, sonra da dua edildi. Törene katılan Bulancak Belediye Başkan Yardımcısı Bahtiyar Hüsem, kısa bir konuşma yaparak merhum Kaptan Ahmet Fatoğlu’nun Bulancak iş dünyasındaki öneminden bahsederek, katılanlara teşekkür etti.

Kaptan Ahmet Fatoğlu’nu anma merasimine Bulancak TSO Başkanı Ali Fatoğlu, Fatoğlu ailesinin yakınları, Kaptan Ahmet Fatoğlu MTAL Müdürü Turgut Hacınoğmanoğlu, okul öğrencileri, ilçe milli eğitim müdür yardımcıları İsmail Sarıgül, Kadir Tabik ve vatandaşlar katıldı.       

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.