Kaptan, Beyaz Bayrak'la ödüllendirildi

GÜNDEM 07.12.2017 - 13:47, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 2893+ kez okundu.
 

Kaptan, Beyaz Bayrak'la ödüllendirildi

Millî Eğitim Bakanlığı ile Sağlık Bakanlığı arasında 2006 yılından itibaren uygulanmakta olan 'Beyaz Bayrak İşbirliği protokolü' kapsamında Bulancak Kaptan Ahmet Fatoğlu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi 'Beyaz Bayrak' ödülü almaya hak kazandı.
Okul Müdürü Turgut Hacınoğmanoğlu, "Ülke genelinde geleceğimizi emanet edeceğimiz çocuklarımızın beden ve ruh sağlığını korumak, geliştirmek, yaşam kalitesini yükseltmek, temizlik ve hijyen konusunda yeterli eğitim almış sağlıklı nesiller yetiştirmek, öğrencilerimizin hijyenik bir ortamda eğitim-öğretimini sürdürmek amacıyla Milli Eğitim Bakanlığına bağlı örgün ve yaygın eğitim kurumlarının temizlik ve hijyen konusunda teşvik edilmesi, okul sağlığının daha iyi düzeye çıkarılması amacıyla Milli Eğitim Bakanlığı ile Sağlık Bakanlığı arasında 2006 yılından itibaren uygulanmakta olan 'Beyaz Bayrak iş birliği protokolü' kapsamında okulumuz 'Beyaz Bayrak' almaya hak kazanmıştır. Emeği geçen başta Müdür Yardımcımız İsmail Artar ve Biyoloji Tülin Karakılıç Turan'a, tüm idareci-öğretmen ve öğrencilerimize, yardımcı personelimize ve velilerimize teşekkür ederiz" dedi. 
Millî Eğitim Bakanlığı ile Sağlık Bakanlığı arasında 2006 yılından itibaren uygulanmakta olan 'Beyaz Bayrak İşbirliği protokolü' kapsamında Bulancak Kaptan Ahmet Fatoğlu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi 'Beyaz Bayrak' ödülü almaya hak kazandı.

Okul Müdürü Turgut Hacınoğmanoğlu, "Ülke genelinde geleceğimizi emanet edeceğimiz çocuklarımızın beden ve ruh sağlığını korumak, geliştirmek, yaşam kalitesini yükseltmek, temizlik ve hijyen konusunda yeterli eğitim almış sağlıklı nesiller yetiştirmek, öğrencilerimizin hijyenik bir ortamda eğitim-öğretimini sürdürmek amacıyla Milli Eğitim Bakanlığına bağlı örgün ve yaygın eğitim kurumlarının temizlik ve hijyen konusunda teşvik edilmesi, okul sağlığının daha iyi düzeye çıkarılması amacıyla Milli Eğitim Bakanlığı ile Sağlık Bakanlığı arasında 2006 yılından itibaren uygulanmakta olan 'Beyaz Bayrak iş birliği protokolü'

kapsamında okulumuz 'Beyaz Bayrak' almaya hak kazanmıştır. Emeği geçen başta Müdür Yardımcımız İsmail Artar ve Biyoloji Tülin Karakılıç Turan'a, tüm idareci-öğretmen ve öğrencilerimize, yardımcı personelimize ve velilerimize teşekkür ederiz" dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.