Kar festivali iptal edildi

GÜNDEM 07.02.2020 - 17:15, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 2713+ kez okundu.
 

Kar festivali iptal edildi

Bu yıl ikincisi yapılması planlanan Şebinkarahisar kar festivali iptal edildi.
Şebinkarahisar Belediye Başkanı Şahin Yılancı, belediye hizmet binasında düzenlenen toplantıda yaptığı açıklamada, 22-23 Şubat tarihlerinde gerçekleştirilmesi planlanan kar festivalinin son dönemlerde ülkede yaşanan üzücü hadiseler nedeniyle alınan ortak kararla iptal edildiğini bildirdi.  Yaşanan üzücü olayların herkesi olduğu gibi kendilerini de üzdüğünü dile getiren Yılancı, şunları kaydetti: "Elazığ ve Malatya'da yaşanan deprem, Van'da yaşanan çığ felaketi ve uçak kazasının yanı sıra İdlib'deki askeri operasyonda aldığımız şehit haberleri nedeniyle ilk olarak İlçe Kaymakamımız Taner Tengir ile birlikte durum değerlendirmesi yaparak festival komitesi üyeleriyle konuyu paylaştık. Komite toplantısında alınan ortak karar ile bu yıl yapmayı planladığımız ikinci kar festivali iptal etmek durumunda kaldık. Festivalde harcayacağımız kaynağı da deprem bölgesine aktaracağız." Toplantıya Kaymakam Tengir, Belediye Meclis Üyeleri, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri katıldı.  
Bu yıl ikincisi yapılması planlanan Şebinkarahisar kar festivali iptal edildi.

Şebinkarahisar Belediye Başkanı Şahin Yılancı, belediye hizmet binasında düzenlenen toplantıda yaptığı açıklamada, 22-23 Şubat tarihlerinde gerçekleştirilmesi planlanan kar festivalinin son dönemlerde ülkede yaşanan üzücü hadiseler nedeniyle alınan ortak kararla iptal edildiğini bildirdi. 

Yaşanan üzücü olayların herkesi olduğu gibi kendilerini de üzdüğünü dile getiren Yılancı, şunları kaydetti:

"Elazığ ve Malatya'da yaşanan deprem, Van'da yaşanan çığ felaketi ve uçak kazasının yanı sıra İdlib'deki askeri operasyonda aldığımız şehit haberleri nedeniyle ilk olarak İlçe Kaymakamımız Taner Tengir ile birlikte durum değerlendirmesi yaparak festival komitesi üyeleriyle konuyu paylaştık. Komite toplantısında alınan ortak karar ile bu yıl yapmayı planladığımız ikinci kar festivali iptal etmek durumunda kaldık. Festivalde harcayacağımız kaynağı da deprem bölgesine aktaracağız."

Toplantıya Kaymakam Tengir, Belediye Meclis Üyeleri, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri katıldı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.