Karaburun hemşerimiz Avcı'ya emanet

GÜNDEM 19.03.2018 - 18:06, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 4612+ kez okundu.
 

Karaburun hemşerimiz Avcı'ya emanet

2019 Cumhurbaşkanlığı, genel seçimler ve yerel seçimler için yeni bir yapılanma ile yola devam eden AK Parti de İl ve ilçe başkanlarının atanması devam ediyor.
Bu kapsamda Bulancak'ta bulunan Avcı Otel, İzmir'in Karaburun ilçesinde bulunan Clup Otel Asya'nın sahibi ve aynı zamanda İzmir MÜSİAD'lı işadamlarının beraber kurduğu Menderes İlçesinde bulunan Özel Derece Koleji Yönetim Kurulu başkan Yardımcısı olan hemşerimiz Adem Avcı, İzmir Karaburun ilçesi ilçe başkanlığına atandı. Yıllar önce İzmir Karaburun ilçesine yerleşen ve turizm sektöründe önemli bir konuma gelen Avcı sektöründe tanınmış bir isim olarak siyasi hayatında da başarılı bir yol izliyor. Hemşerimiz Avcı'ya , Karaburun İlçe Başkanlığı görevi AK Parti Genel Merkezi'nde Genel Merkez Teşkilat Başkanı Mustafa Ataş tarafından tevdi edildi. 
2019 Cumhurbaşkanlığı, genel seçimler ve yerel seçimler için yeni bir yapılanma ile yola devam eden AK Parti de İl ve ilçe başkanlarının atanması devam ediyor.

Bu kapsamda Bulancak'ta bulunan Avcı Otel, İzmir'in Karaburun ilçesinde bulunan Clup Otel Asya'nın sahibi ve aynı zamanda İzmir MÜSİAD'lı işadamlarının beraber kurduğu Menderes İlçesinde bulunan Özel Derece Koleji Yönetim Kurulu başkan Yardımcısı olan hemşerimiz Adem Avcı, İzmir Karaburun ilçesi ilçe başkanlığına atandı.

Yıllar önce İzmir Karaburun ilçesine yerleşen ve turizm sektöründe önemli bir konuma gelen Avcı sektöründe tanınmış bir isim olarak siyasi hayatında da başarılı bir yol izliyor. Hemşerimiz Avcı'ya , Karaburun İlçe Başkanlığı görevi AK Parti Genel Merkezi'nde Genel Merkez Teşkilat Başkanı Mustafa Ataş tarafından tevdi edildi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.