Karadeniz’den Sosyal Hizmet semineri

GÜNDEM 18.04.2019 - 17:07, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 3247+ kez okundu.
 

Karadeniz’den Sosyal Hizmet semineri

Bulancak Devlet Hastanesi Sosyal Hizmet Uzmanı aynı zamanda Hacettepe Üniversitesi Sosyal Hizmet Bölümü mezunu Cengiz Karadeniz Bulancak 19 Eylül Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencilerine ‘Sosyal Hizmet Mesleği ve Uygulamalı’ konulu seminer verdi.
Bulancak 19 Eylül Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi’nde gerçekleşen ‘Sosyal Hizmet mesleği ve Uygulamalı Konulu’ başlıklı söyleşide konuşan Cengiz Karadeniz, öğrencilere Sosyal Hizmet Uzmanlığı hakkında bilgiler verdi. Sosyal Hizmet mesleğinin insan hakları ve sosyal adaleti temel aldığını da belirten Karadeniz, “Allah, ‘Siz kendinizi değiştirmedikçe ben sizi değiştirmem’ diyor. Allah bu ayeti kerime de sosyal değişikliği tarif ediyor. Şu an dünyada hat safhada acı, keder, gözyaşı var. Bunu ancak kendimizi değiştirdiğimizde düzeltebiliriz” diyerek tamamladı. Sosyal Hizmet mesleğinin, insanın biyolojik, psikolojik, sosyal ve manevi yönlerinin ihtiyaçlarını karşılamak olduğunu ifade eden Karadeniz, “Yaşlılar, çocuklar, gençler, kadınlar özellikle şiddete uğrayan kadınlar, öksüz ve yetimler, yoksullar sosyal hizmetlerin ilgilendiği başlıca konulardandır” dedi. Cengiz Karadeniz, gençlere sosyal hizmet bölümünü seçip topluma faydalı olmaları tavsiyesinde bulundu. Cengiz Karadeniz, “Bu konuda emeği geçen Okul müdür Yardımcısı Süleyman Aydın, Murat Aydın, Pınar Bayraktar, öğretmenlerimiz ve beni dinleyen öğrencilerimize teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.
Bulancak Devlet Hastanesi Sosyal Hizmet Uzmanı aynı zamanda Hacettepe Üniversitesi Sosyal Hizmet Bölümü mezunu Cengiz Karadeniz Bulancak 19 Eylül Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencilerine ‘Sosyal Hizmet Mesleği ve Uygulamalı’ konulu seminer verdi.

Bulancak 19 Eylül Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi’nde gerçekleşen ‘Sosyal Hizmet mesleği ve Uygulamalı Konulu’ başlıklı söyleşide konuşan Cengiz Karadeniz, öğrencilere Sosyal Hizmet Uzmanlığı hakkında bilgiler verdi. Sosyal Hizmet mesleğinin insan hakları ve sosyal adaleti temel aldığını da belirten Karadeniz, “Allah, ‘Siz kendinizi değiştirmedikçe ben sizi değiştirmem’ diyor. Allah bu ayeti kerime de sosyal değişikliği tarif ediyor. Şu an dünyada hat safhada acı, keder, gözyaşı var. Bunu ancak kendimizi değiştirdiğimizde düzeltebiliriz” diyerek tamamladı. Sosyal Hizmet mesleğinin, insanın biyolojik, psikolojik, sosyal ve manevi yönlerinin ihtiyaçlarını karşılamak olduğunu ifade eden Karadeniz, “Yaşlılar, çocuklar, gençler, kadınlar özellikle şiddete uğrayan kadınlar, öksüz ve yetimler, yoksullar sosyal hizmetlerin ilgilendiği başlıca konulardandır” dedi.

Cengiz Karadeniz, gençlere sosyal hizmet bölümünü seçip topluma faydalı olmaları tavsiyesinde bulundu. Cengiz Karadeniz, “Bu konuda emeği geçen Okul müdür Yardımcısı Süleyman Aydın, Murat Aydın, Pınar Bayraktar, öğretmenlerimiz ve beni dinleyen öğrencilerimize teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.