Karaibrahimoğlu öğrencilere seslendi

EĞİTİM 01.12.2016 - 15:29, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:15 2819+ kez okundu.
 

Karaibrahimoğlu öğrencilere seslendi

5. Girişimcilik ve Kariyer Günleri Giresun Üniversitesi Güre yerleşkesinde yapıldı.
Giresun Valiliği, Giresun Üniversitesi, İş-Kur ve Ticaret ve Sanayi Odasının organizasyonu ile düzenlenen etkinlikte Kent Konseyi Başkanı N. Uğur Karaibrahimoğlu öğrencilere seslendi.Giresun Üniversitesinin kuruluşundan önce Eğitim ve Kültür Vakfını hayata geçirerek Giresun’a üniversite getirmek amacıyla yoğun mücadele verdiklerini söyleyen Karaibrahimoğlu "Giresun’un her alanda gelişmesi için özellikle de kültür ve doğasının korunması ve yaşatılması için mücadele verdik" dedi. Kent Konseyinin kuruluş amacını, görevlerini ve çalışma ilkelerini de anlatan Karaibrahimoğlu, öğrencilere seslenerek "Mutlaka dernekçilik yapın, girişimci olun. Giresun Kent Konseyinin kapısı tüm öğrencilere açıktır, sizleri her zaman bekliyor, en azından çayımızı içmeye davet diyorum" diye konuştu. Diğer yandan Karaibrahimoğlu’nun Eğitim ve Kültür Vakfını kurarak Giresun Üniversitesinin kuruluşunda etkin rol oynadıklarından bahsetmesi salondaki öğrencilerden alkış aldı.  
5. Girişimcilik ve Kariyer Günleri Giresun Üniversitesi Güre yerleşkesinde yapıldı.
Giresun Valiliği, Giresun Üniversitesi, İş-Kur ve Ticaret ve Sanayi Odasının organizasyonu ile düzenlenen etkinlikte Kent Konseyi Başkanı N. Uğur Karaibrahimoğlu öğrencilere seslendi.
Giresun Üniversitesinin kuruluşundan önce Eğitim ve Kültür Vakfını hayata geçirerek Giresun’a üniversite getirmek amacıyla yoğun mücadele verdiklerini söyleyen Karaibrahimoğlu "Giresun’un her alanda gelişmesi için özellikle de kültür ve doğasının korunması ve yaşatılması için mücadele verdik" dedi. Kent Konseyinin kuruluş amacını, görevlerini ve çalışma ilkelerini de anlatan Karaibrahimoğlu, öğrencilere seslenerek "Mutlaka dernekçilik yapın, girişimci olun. Giresun Kent Konseyinin kapısı tüm öğrencilere açıktır, sizleri her zaman bekliyor, en azından çayımızı içmeye davet diyorum" diye konuştu. Diğer yandan Karaibrahimoğlu’nun Eğitim ve Kültür Vakfını kurarak Giresun Üniversitesinin kuruluşunda etkin rol oynadıklarından bahsetmesi salondaki öğrencilerden alkış aldı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.