KARAOĞLANOĞLU 'GÖREVE HAZIRIM'

SİYASET 12.11.2018 - 17:50, Güncelleme: 09.09.2023 - 13:38 3300+ kez okundu.
 

KARAOĞLANOĞLU 'GÖREVE HAZIRIM'

AK Parti Bulancak İl Genel Meclis Üyesi ve Bulancak eski İlçe Başkanı Hamit Karaoğlanoğlu, 31 Mart 2019 seçimlerinde Bulancak Belediye Başkanlığı Aday Adaylığı başvuru formunu AK Parti İlçe Başkanlığına teslim etti.
AK Parti İlçe Başkanlığında başvuru formunu İlçe Başkanı Necati Yıldırım’a veren Karaoğlanoğlu’nu sevenleri ve dostları yalnız bırakmadı. 2001 yılında kurulan AK Parti’nin Bulancak ilçe kurucu üyeliği ile siyasi hayatına başladığını kaydeden Karaoğlanoğlu, 2 dönem Belediye Meclis üyeliği, 5 yıl boyunca İlçe Başkanlığı, İl Genel Meclisi Üyeliği yaptığı partisine ve ilçesine şimdi de Belediye Başkanı olarak hizmet vermek istediğini söyledi. 31 Mart’ta yapılacak yerel seçimlerde AK Parti hizmetlerinin Bulancak’ta devam etmesi gerektiğine değinen Aday Adayı Karaoğlanoğlu, “2001 yılından bu yana aktif siyasetin içinde yer alarak edindiğim bilgi, birikim ve tecrübelerimi bir araya getirerek Giresun’un en büyük ilçesi olan Bulancak’ımıza hizmet etmek için bu zorlu süreçte göreve hazır olduğumun bilinmesini isterim. Siyasi tecrübelerimi ilçem için kullanmak, hemşerilerimin en iyi hizmetleri alabilmesi için bu yolda can siper hane çalışacağımın sözünü veriyorum” dedi.
AK Parti Bulancak İl Genel Meclis Üyesi ve Bulancak eski İlçe Başkanı Hamit Karaoğlanoğlu, 31 Mart 2019 seçimlerinde Bulancak Belediye Başkanlığı Aday Adaylığı başvuru formunu AK Parti İlçe Başkanlığına teslim etti.

AK Parti İlçe Başkanlığında başvuru formunu İlçe Başkanı Necati Yıldırım’a veren Karaoğlanoğlu’nu sevenleri ve dostları yalnız bırakmadı.

2001 yılında kurulan AK Parti’nin Bulancak ilçe kurucu üyeliği ile siyasi hayatına başladığını kaydeden Karaoğlanoğlu, 2 dönem Belediye Meclis üyeliği, 5 yıl boyunca İlçe Başkanlığı, İl Genel Meclisi Üyeliği yaptığı partisine ve ilçesine şimdi de Belediye Başkanı olarak hizmet vermek istediğini söyledi.

31 Mart’ta yapılacak yerel seçimlerde AK Parti hizmetlerinin Bulancak’ta devam etmesi gerektiğine değinen Aday Adayı Karaoğlanoğlu, “2001 yılından bu yana aktif siyasetin içinde yer alarak edindiğim bilgi, birikim ve tecrübelerimi bir araya getirerek Giresun’un en büyük ilçesi olan Bulancak’ımıza hizmet etmek için bu zorlu süreçte göreve hazır olduğumun bilinmesini isterim. Siyasi tecrübelerimi ilçem için kullanmak, hemşerilerimin en iyi hizmetleri alabilmesi için bu yolda can siper hane çalışacağımın sözünü veriyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.