KARAOĞLANOĞLU, RESMEN ADAY ADAYI

SİYASET 05.11.2018 - 17:37, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 3331+ kez okundu.
 

KARAOĞLANOĞLU, RESMEN ADAY ADAYI

AK Parti Bulancak İl Genel Meclis Üyesi ve Bulancak eski İlçe Başkanı Hamit Karaoğlanoğlu, 31 Mart 2019 seçimlerinde Bulancak Belediye Başkanı Aday adayı olacağını açıkladı.
AK Parti’nin aday adayı başvuru süresinin 5 Kasım’da başladığını kaydeden Karaoğlanoğlu, 12 Kasım’a kadar başvurusunu yapacağını kaydederek, siyasi tecrübesini Bulancak için kullanmak istediğini söyledi. Karaoğlanoğlu yaptığı açıklamada, “2001 yılında kurulan AK Partimizin Bulancak ilçe kurucu üyeliği ile siyasi hayatına başladım. Ardından 2 dönem Belediye Meclis üyeliği yaparak çeşitli komisyonlarda ve başkan vekilliği görevlerinde bulundum. Bu süre zarfında 5 yıl boyunca İlçe Başkanlığı görevini layıkıyla yerine getirerek, 2014 yılında yapılan mahalli idareler seçiminde İl Genel Meclisi Üyeliğine seçildim. Aday adayı olma konusunda düşüncem oluştuktan sonra, ilçemizde ki STK’lar ve siyasi büyüklerimiz ile yaptığımız görüşmeler sonucunda 2001 yılından bu yana aktif siyasetin içinde yer alarak edindiğim bilgi, birikim ve tecrübelerimi bir araya getirerek ilçemize hizmet etmek için yola çıktım. Bu vesileyle yeniden belediye başkan aday adaylığımı kamuoyu ile paylaşıyorum” dedi.  
AK Parti Bulancak İl Genel Meclis Üyesi ve Bulancak eski İlçe Başkanı Hamit Karaoğlanoğlu, 31 Mart 2019 seçimlerinde Bulancak Belediye Başkanı Aday adayı olacağını açıkladı.

AK Parti’nin aday adayı başvuru süresinin 5 Kasım’da başladığını kaydeden Karaoğlanoğlu, 12 Kasım’a kadar başvurusunu yapacağını kaydederek, siyasi tecrübesini Bulancak için kullanmak istediğini söyledi.

Karaoğlanoğlu yaptığı açıklamada, “2001 yılında kurulan AK Partimizin Bulancak ilçe kurucu üyeliği ile siyasi hayatına başladım. Ardından 2 dönem Belediye Meclis üyeliği yaparak çeşitli komisyonlarda ve başkan vekilliği görevlerinde bulundum. Bu süre zarfında 5 yıl boyunca İlçe Başkanlığı görevini layıkıyla yerine getirerek, 2014 yılında yapılan mahalli idareler seçiminde İl Genel Meclisi Üyeliğine seçildim. Aday adayı olma konusunda düşüncem oluştuktan sonra, ilçemizde ki STK’lar ve siyasi büyüklerimiz ile yaptığımız görüşmeler sonucunda 2001 yılından bu yana aktif siyasetin içinde yer alarak edindiğim bilgi, birikim ve tecrübelerimi bir araya getirerek ilçemize hizmet etmek için yola çıktım. Bu vesileyle yeniden belediye başkan aday adaylığımı kamuoyu ile paylaşıyorum” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.