Kardeş Şehir Muş Giresun'da

KÜLTÜR 21.08.2017 - 14:59, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 3651+ kez okundu.
 

Kardeş Şehir Muş Giresun'da

İçişleri Bakanlığı tarafından uygulanan, 'Kardeş Şehirler Projesi' kapsamında Giresun'a gelen Muş ekibi Giresun Valiliği tarafından karşılandı.
Giresun Yeşilgiresun Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi önünde Giresun Halk oyunları ekibi tarafından karşılanan heyet içinde Muş İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü, TSO, Gazeteciler, Öğretmen, Sivil Toplum Kuruluşları, öğrenci ve sporcular yer aldı. Gelen ekibi Vali Yardımcısı Recep Uzal, tarafından karşılandı. Karşılamanın ardından kısa bir sunum için toplantı salonuna alınan ekibe, Kardeş Şehirler projesi kapsamında ekibe Giresun ile ilgili bilgiler verildi. Proje Koordinatörü Ahmet Külekçi Kardeş Şehir Projesi ile ilgili; "İçişleri Bakanı Süleyman Soylu himayesinde başlatılan ‘Kardeş Şehirler Projesi’nin Trabzon –Mardin, Artvin-Bitlis, Gümüşhane-Bingöl Kardeş Şehirleri sonrasında şimdi de Giresun ve Muş Kardeşliği için bir aradayız. Farklı şehirlerin kültürlerini, tarihlerini yakından tanımaları için yola çıkılan bu proje kapsamında oldukça başarılı bir yol aldık. Zorlu bir dönemden geçiyoruz. Aslolan bizler için dostluk ve kardeşlik. Birbirimize kenetlenmemiz için birbirimizi daha yakından tanımalıyız. Bu her alanda dayanışmamızı, kaynaşmamızı pekiştirecektir. Türkiye’nin birlik ve beraberliği sağlandığı sürece aşılmayacak hiçbir engel yoktur. Ülkemizin birliği ve bütünlüğü için çok önem kazanıyor. Bu bağlamda hem Giresun valisine, hem de Muş valisine bu güzel organizasyondan dolayı teşekkür ediyoruz" dedi. Gelen ekibe Giresun’la ilgili tarihi, doğal ve kültürel güzellikler yapılan gezi programlarıyla tanıtılacak.
İçişleri Bakanlığı tarafından uygulanan, 'Kardeş Şehirler Projesi' kapsamında Giresun'a gelen Muş ekibi Giresun Valiliği tarafından karşılandı.

Giresun Yeşilgiresun Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi önünde Giresun Halk oyunları ekibi tarafından karşılanan heyet içinde Muş İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü, TSO, Gazeteciler, Öğretmen, Sivil Toplum Kuruluşları, öğrenci ve sporcular yer aldı.

Gelen ekibi Vali Yardımcısı Recep Uzal, tarafından karşılandı. Karşılamanın ardından kısa bir sunum için toplantı salonuna alınan ekibe, Kardeş Şehirler projesi kapsamında ekibe Giresun ile ilgili bilgiler verildi.

Proje Koordinatörü Ahmet Külekçi Kardeş Şehir Projesi ile ilgili; "İçişleri Bakanı Süleyman Soylu himayesinde başlatılan ‘Kardeş Şehirler Projesi’nin Trabzon –Mardin, Artvin-Bitlis, Gümüşhane-Bingöl Kardeş Şehirleri sonrasında şimdi de Giresun ve Muş Kardeşliği için bir aradayız. Farklı şehirlerin kültürlerini, tarihlerini yakından tanımaları için yola çıkılan bu proje kapsamında oldukça başarılı bir yol aldık. Zorlu bir dönemden geçiyoruz. Aslolan bizler için dostluk ve kardeşlik. Birbirimize kenetlenmemiz için birbirimizi daha yakından tanımalıyız. Bu her alanda dayanışmamızı, kaynaşmamızı pekiştirecektir. Türkiye’nin birlik ve beraberliği sağlandığı sürece aşılmayacak hiçbir engel yoktur. Ülkemizin birliği ve bütünlüğü için çok önem kazanıyor. Bu bağlamda hem Giresun valisine, hem de Muş valisine bu güzel organizasyondan dolayı teşekkür ediyoruz" dedi.

Gelen ekibe Giresun’la ilgili tarihi, doğal ve kültürel güzellikler yapılan gezi programlarıyla tanıtılacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.