Karla mücadele ekipleri 24 saat iş başında

GÜNDEM 18.01.2019 - 17:18, Güncelleme: 09.09.2023 - 13:16 2461+ kez okundu.
 

Karla mücadele ekipleri 24 saat iş başında

Bölgemizi etkileyen fırtına yerini kar yağışına bıraktı. Balkanlar üzerinden gelen soğuk hava Giresun Merkezde 200 metre rakımdan sonra kar yağışına dönüştü.
Kayadibi, Kavaklar, Seldeğirmeni, Çaykara mahallelerinin üst kesimlerinde gece başlayan kar yağışı 15-20, yüksek kesimlerde 30 santimetre olarak ölçüldü. Giresun Belediyesi karla mücadele ekipleri, kar yağışı nedeniyle Kayadibi, Kavaklar ve Seldeğirmeni mahallelerinin yollarını açık tuttular. Gün boyu ara sokaklarda çalışma yapan ekipler, merkeze bağlı tüm yolların trafiğe açık olduğu bilgisini verdiler. Belediye karla mücadele ekipleri, mahallelerin tüm yollarını açık tutmak için 24 saat görev yaptılar. Meteoroloji yetkilileri soğuk ve yağışlı havanın bugünden itibaren bölgemizi terk edeceğini bildirdiler.  
Bölgemizi etkileyen fırtına yerini kar yağışına bıraktı. Balkanlar üzerinden gelen soğuk hava Giresun Merkezde 200 metre rakımdan sonra kar yağışına dönüştü.

Kayadibi, Kavaklar, Seldeğirmeni, Çaykara mahallelerinin üst kesimlerinde gece başlayan kar yağışı 15-20, yüksek kesimlerde 30 santimetre olarak ölçüldü.

Giresun Belediyesi karla mücadele ekipleri, kar yağışı nedeniyle Kayadibi, Kavaklar ve Seldeğirmeni mahallelerinin yollarını açık tuttular. Gün boyu ara sokaklarda çalışma yapan ekipler, merkeze bağlı tüm yolların trafiğe açık olduğu bilgisini verdiler.

Belediye karla mücadele ekipleri, mahallelerin tüm yollarını açık tutmak için 24 saat görev yaptılar. Meteoroloji yetkilileri soğuk ve yağışlı havanın bugünden itibaren bölgemizi terk edeceğini bildirdiler.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.