'Katil İsrail' bir gece ansızın gelebiliriz!

25.07.2017 - 06:41, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 3982+ kez okundu.
 

'Katil İsrail' bir gece ansızın gelebiliriz!

Birkaç gün önce İsrail devletinin Mescidi Aksa da Filistinli Müslümanlara Cuma namazını kılmayı yasaklamasından sonra başlayan İsrail askerinin saldırısı ile şehit olanların anısına yapılan açıklamada 'Katil İsrail' bir gece ansızın gelebiliriz' denildi.
21 Temmuz Cuma günü öğle namazı sonrası Bulancak Orta Camii avlusunda Türkiye Gençlik Vakfı Bulancak temsilciliği tarafından bir basın açıklaması yapılarak İsrail terörü ve saldırısı kınandı. Cuma namazından çıkanlarında katıldığı basın açıklamasında TÜGVA Bulancak ilçe temsilcisi Ubeydullah Göktekin şunları söyledi; "Siyonist İsrail devleti 67 yıl sonra Mescidi Aksa da Müslümanlara Cuma namazı kılmayı yasaklayarak büyük bir saldırı ile Müslümanları şehit etmiş ve Filistinli kardeşlerimize karşı her zaman olduğu zalimce davranmıştır. Müslümanların ilk kıblesi olan Kudüs teki Mescidi Aksa da yapılanları kınıyoruz.Filistinli Müslüman kardeşlerimizden 3 kişi şehit olmuş, yüzlerce kişi de yaralanmıştır. Biz Müslümanlar olarak Dünyanın her yerinde bu katliama ses çıkartarak karşı durmalıyız. Katil İsrail, bir gece ansızın gelebiliriz" dedi. Bu konuşmadan sonra AK Parti İstanbul Milletvekili hemşehrimiz  HasanTuran da bir konuşma yaparak, "Türkiye-Filistin Parlementerleri Grubu Başkanı olarak İsrail’in yıllardır Mescidi Aksa da uyguladığı terör ve şiddetin durması ve Filistinli kardeşlerimizi yalnız bırakmama noktasında sürekli iletişim içindeyiz. Kudüs Müslümanların ilk ve önemli kıblesi olarak asla işgal edilemez.  Siyonist İsrail devleti bu yaptıklarının hesabını vermelidir. Zalim bir devlet görüntüsü ile İsrail en ağır şekilde kınanmalı ve Filistinli kardeşlerimize karşı uyguladığı bu şiddet politikasından bir an önce vazgeçmelidir. Müslümanlar bu saldırılara karşını sesini yükseltmeli ve Filistinli kardeşlerimizin yanında olduğunu haykırmalıdır" diye konuştu. Basın açıklamasına Bulancak Belediye Başkanı Recep Yakar ve Başkan Yardımcısı Bahtiyar Hüsem ile çok sayıda dernek temsilcisi ve vatandaşta katıldı.
Birkaç gün önce İsrail devletinin Mescidi Aksa da Filistinli Müslümanlara Cuma namazını kılmayı yasaklamasından sonra başlayan İsrail askerinin saldırısı ile şehit olanların anısına yapılan açıklamada 'Katil İsrail' bir gece ansızın gelebiliriz' denildi.

21 Temmuz Cuma günü öğle namazı sonrası Bulancak Orta Camii avlusunda Türkiye Gençlik Vakfı Bulancak temsilciliği tarafından bir basın açıklaması yapılarak İsrail terörü ve saldırısı kınandı. Cuma namazından çıkanlarında katıldığı basın açıklamasında TÜGVA Bulancak ilçe temsilcisi Ubeydullah Göktekin şunları söyledi; "Siyonist İsrail devleti 67 yıl sonra Mescidi Aksa da Müslümanlara Cuma namazı kılmayı yasaklayarak büyük bir saldırı ile Müslümanları şehit etmiş ve Filistinli kardeşlerimize karşı her zaman olduğu zalimce davranmıştır. Müslümanların ilk kıblesi olan Kudüs teki Mescidi Aksa da yapılanları kınıyoruz.Filistinli Müslüman kardeşlerimizden 3 kişi şehit olmuş, yüzlerce kişi de yaralanmıştır. Biz Müslümanlar olarak Dünyanın her yerinde bu katliama ses çıkartarak karşı durmalıyız. Katil İsrail, bir gece ansızın gelebiliriz" dedi.

Bu konuşmadan sonra AK Parti İstanbul Milletvekili hemşehrimiz  HasanTuran da bir konuşma yaparak, "Türkiye-Filistin Parlementerleri Grubu Başkanı olarak İsrail’in yıllardır Mescidi Aksa da uyguladığı terör ve şiddetin durması ve Filistinli kardeşlerimizi yalnız bırakmama noktasında sürekli iletişim içindeyiz. Kudüs Müslümanların ilk ve önemli kıblesi olarak asla işgal edilemez.  Siyonist İsrail devleti bu yaptıklarının hesabını vermelidir. Zalim bir devlet görüntüsü ile İsrail en ağır şekilde kınanmalı ve Filistinli kardeşlerimize karşı uyguladığı bu şiddet politikasından bir an önce vazgeçmelidir. Müslümanlar bu saldırılara karşını sesini yükseltmeli ve Filistinli kardeşlerimizin yanında olduğunu haykırmalıdır" diye konuştu.

Basın açıklamasına Bulancak Belediye Başkanı Recep Yakar ve Başkan Yardımcısı Bahtiyar Hüsem ile çok sayıda dernek temsilcisi ve vatandaşta katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.