Kavga değil birliğe ihtiyacımız var

SPOR 05.07.2018 - 16:29, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 2743+ kez okundu.
 

Kavga değil birliğe ihtiyacımız var

Bulancak Futbol Park Halı saha Yaz turnuvası çeyrek final maçında çıkan olaylar spor ahlakına gölge düşürdü.
12 takımın katıldığı ve birbirinden güzel maçların yapıldığı turnuvanın 2. çeyrek final eşleşmesi olan 4 Temmuz 2018 Çarşamba Akşamı Köy Evi Fc ile Ozi Car Rental takımları arasında oynanan karşılaşmada Köy Evi Fc 3-0 önde götürdüğü maçın 37. dakikasında saha içerisinde çıkan olaylar nedeniyle hakem maçı durdurdu. Seyircilerin de sahaya girmeye çalışması olayı daha çok ateşlerken saha içi ve dışında büyük olaylar yaşandı. Yaşanan olaylar güvenlik güçlerinin müdahalesi ile son bulurken, futbol da bu tür olayların yaşanması ise sporun dostluk ve kardeşlik olduğunu unutturdu. Karşılaşmanın yarıda kalması ve olayların yatışmasının ardından Turnuva komitesi bir araya gelerek verdiği kararla maçın yarıda kaldığı skorla bitmesine karar verdi. Yarı finale Sarıgül Fındık, Köy Evi Fc takımları adını yazdırırken, diğer 2 yarı finalist dün akşam gazetemiz baskıya girdiği sıralarda oynanan Vodafone Açelya – UA Bulancak, Selim Yaşar Kuyumculuk – Fatsu Esnafspor maçlarının galipleri olacak.
Bulancak Futbol Park Halı saha Yaz turnuvası çeyrek final maçında çıkan olaylar spor ahlakına gölge düşürdü.

12 takımın katıldığı ve birbirinden güzel maçların yapıldığı turnuvanın 2. çeyrek final eşleşmesi olan 4 Temmuz 2018 Çarşamba Akşamı Köy Evi Fc ile Ozi Car Rental takımları arasında oynanan karşılaşmada Köy Evi Fc 3-0 önde götürdüğü maçın 37. dakikasında saha içerisinde çıkan olaylar nedeniyle hakem maçı durdurdu.

Seyircilerin de sahaya girmeye çalışması olayı daha çok ateşlerken saha içi ve dışında büyük olaylar yaşandı. Yaşanan olaylar güvenlik güçlerinin müdahalesi ile son bulurken, futbol da bu tür olayların yaşanması ise sporun dostluk ve kardeşlik olduğunu unutturdu.

Karşılaşmanın yarıda kalması ve olayların yatışmasının ardından Turnuva komitesi bir araya gelerek verdiği kararla maçın yarıda kaldığı skorla bitmesine karar verdi.

Yarı finale Sarıgül Fındık, Köy Evi Fc takımları adını yazdırırken, diğer 2 yarı finalist dün akşam gazetemiz baskıya girdiği sıralarda oynanan Vodafone Açelya – UA Bulancak, Selim Yaşar Kuyumculuk – Fatsu Esnafspor maçlarının galipleri olacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.