Kayadibi Muhtarı Altun, aracında öldürüldü

GÜNDEM 20.11.2017 - 15:07, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 3400+ kez okundu.
 

Kayadibi Muhtarı Altun, aracında öldürüldü

Cumartesi günü Bulancak Bostanlı Köyü'nde meydana gelen olayda Kayadibi Köyü Muhtarı Hamdi Altun, hayatını kaybetti.
Alınan bilgiye göre Muhtar Altun'un yanında bulunan Adil Bilgiç ile Bostanlı Köyü'nde çalışma yapmak için su deposunu araçlarına yükledikleri öğrenildi. Bu esnada çalışma alanı üzerinde evi bulunan Hasan Köse'nin ise Muhtar Altun'u gördüğü ve yol üzerinde silahı ile beklediği, ardından da anlamsız bir şekilde silahı ile Muhtar Altun'a ateş ettiği belirtildi. Muhtar Altun, olay yerinde hayatını kaybederken yanında ki Bilgiç ise seken kurşun sonucu yaralandı. Olay sonrası katil zanlısı Köse, İcilli Köyü'nde güvenlik güçlerince yakalanarak ifadesi alındı. Muhtar Altun, Pazar günü Bulancak Orta Camiide kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi. Basında çıkan 'Kan Davası' gibi haberlerin aslını yansıtmadığı kaydeden Muhtar Altun'un oğlu Halil Altun, gazetemize yaptığı açıklamada, "Bizim ailemizde kan davası söz konusu değildir. Babamı katleden bu şahıs ile ilgili her hangi bir husumetimiz yoktur. Resmi makamlar gerekli soruşturmayı yapıyor. Basında çıkan kan davası veya arazi anlaşmazlığı gibi haberlerin aslı yoktur. Babam muhtar olduğu süre içinde hakkı olan taşıma ruhsatlı silah başvurusu bile yapmamıştır. Kimseye karşı bir kötülüğü olmamıştır. Babamı katleden bu şahsın en ağır ceza ile yargılanmasını istiyorum. Ailemizi kan davası gibi iğrenç söylemlerin içine çekmek isteyenleri ise Allah'a havale ediyorum" dedi.
Cumartesi günü Bulancak Bostanlı Köyü'nde meydana gelen olayda Kayadibi Köyü Muhtarı Hamdi Altun, hayatını kaybetti.
Alınan bilgiye göre Muhtar Altun'un yanında bulunan Adil Bilgiç ile Bostanlı Köyü'nde çalışma yapmak için su deposunu araçlarına yükledikleri öğrenildi. Bu esnada çalışma alanı üzerinde evi bulunan Hasan Köse'nin ise Muhtar Altun'u gördüğü ve yol üzerinde silahı ile beklediği, ardından da anlamsız bir şekilde silahı ile Muhtar Altun'a ateş ettiği belirtildi.
Muhtar Altun, olay yerinde hayatını kaybederken yanında ki Bilgiç ise seken kurşun sonucu yaralandı.
Olay sonrası katil zanlısı Köse, İcilli Köyü'nde güvenlik güçlerince yakalanarak ifadesi alındı.
Muhtar Altun, Pazar günü Bulancak Orta Camiide kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi.
Basında çıkan 'Kan Davası' gibi haberlerin aslını yansıtmadığı kaydeden Muhtar Altun'un oğlu Halil Altun, gazetemize yaptığı açıklamada, "Bizim ailemizde kan davası söz konusu değildir. Babamı katleden bu şahıs ile ilgili her hangi bir husumetimiz yoktur. Resmi makamlar gerekli soruşturmayı yapıyor. Basında çıkan kan davası veya arazi anlaşmazlığı gibi haberlerin aslı yoktur. Babam muhtar olduğu süre içinde hakkı olan taşıma ruhsatlı silah başvurusu bile yapmamıştır. Kimseye karşı bir kötülüğü olmamıştır. Babamı katleden bu şahsın en ağır ceza ile yargılanmasını istiyorum. Ailemizi kan davası gibi iğrenç söylemlerin içine çekmek isteyenleri ise Allah'a havale ediyorum" dedi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.