Kaymakam Atak, Piraziz’e veda etti

GÜNDEM 27.06.2018 - 18:29, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 3378+ kez okundu.
 

Kaymakam Atak, Piraziz’e veda etti

Piraziz Kaymakamı Oğuzhan Erdi Atak, Yurt dışı eğitimini tamamlamak üzere Cuma günü Piraziz’den ayrılıyor.
Piraziz halkına veda mesajı yayınlayan Kaymakam Atak, “Değerli mesai arkadaşlarım ve Kıymetli Piraziz’liler; 8 Kasım 2017 tarihinde göreve başladığım bu güzel ilçeden yurt dışı eğitimimi tamamlamak için İngiltere’ye gitmek üzere 29.06.2018 Cuma günü ayrılıyorum. Yaklaşık 8 aylık kısa bir süre içerisinde Piraziz’ de bulunmaktan, Piraziz’imize ve çok kıymetli Piraziz halkına hizmet etmekten, sorunların çözümüne katkı sağlamaktan, istek ve önerilerin karşılanmasına emek ve mesai vermiş olmaktan büyük onur ve mutluluk duymaktayım. Mesleğimin ilk yıllarında Piraziz gibi bir ilçede görev yaptığım için kendimi şanslı ve gururlu hissediyorum. Piraziz ilçesinde görev yaptığım süre zarfında Piraziz halkından gördüğüm yakın ilgi ve alakayı, sevgi ve saygıyı asla unutmayacağım. Bu duygularla sizlere veda ederken çalışmalarımızda birlikte olduğumuz tüm mesai arkadaşlarıma, kamu kurum ve kuruluşlarımızın temsilcilerine ve çalışanlarına, sivil toplum kuruluşu temsilcilerimize ve ayrıca İlçemizin gelişmesine katkı sağlayan tüm siyasi parti temsilcilerimize ve Piraziz halkına sonsuz teşekkürlerimi sunuyor, hepinize sağlıklı, mutlu, huzurlu yarınlar dileyerek veda ediyorum. Sevgi ve saygılarımla…” diye konuştu. 
Piraziz Kaymakamı Oğuzhan Erdi Atak, Yurt dışı eğitimini tamamlamak üzere Cuma günü Piraziz’den ayrılıyor.

Piraziz halkına veda mesajı yayınlayan Kaymakam Atak, “Değerli mesai arkadaşlarım ve Kıymetli Piraziz’liler; 8 Kasım 2017 tarihinde göreve başladığım bu güzel ilçeden yurt dışı eğitimimi tamamlamak için İngiltere’ye gitmek üzere 29.06.2018 Cuma günü ayrılıyorum. Yaklaşık 8 aylık kısa bir süre içerisinde Piraziz’ de bulunmaktan, Piraziz’imize ve çok kıymetli Piraziz halkına hizmet etmekten, sorunların çözümüne katkı sağlamaktan, istek ve önerilerin karşılanmasına emek ve mesai vermiş olmaktan büyük onur ve mutluluk duymaktayım. Mesleğimin ilk yıllarında Piraziz gibi bir ilçede görev yaptığım için kendimi şanslı ve gururlu hissediyorum. Piraziz ilçesinde görev yaptığım süre zarfında Piraziz halkından gördüğüm yakın ilgi ve alakayı, sevgi ve saygıyı asla unutmayacağım.

Bu duygularla sizlere veda ederken çalışmalarımızda birlikte olduğumuz tüm mesai arkadaşlarıma, kamu kurum ve kuruluşlarımızın temsilcilerine ve çalışanlarına, sivil toplum kuruluşu temsilcilerimize ve ayrıca İlçemizin gelişmesine katkı sağlayan tüm siyasi parti temsilcilerimize ve Piraziz halkına sonsuz teşekkürlerimi sunuyor, hepinize sağlıklı, mutlu, huzurlu yarınlar dileyerek veda ediyorum. Sevgi ve saygılarımla…” diye konuştu. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.