Kaymakam’dan, Bayrak'a ziyaret

GÜNDEM 05.10.2018 - 17:39, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 3343+ kez okundu.
 

Kaymakam’dan, Bayrak'a ziyaret

Piraziz Kaymakamı Akın Oruç Piraziz İlçe Milli Eğitim Müdürü Burhan Bayrak ve şube müdürlerini ziyaret etti
Kaymakam Oruç’u Piraziz  İlçe Milli Eğitim Müdürü Burhan Bayrak  ve şube müdürleri karşıladı. Milli Eğitim Müdürlüğü Hizmet Binasını inceleyen Kaymakam Oruç daha sonra Burhan Bayrak ve şube müdürlerinden çalışmalar hakkında bilgi aldı. İlçe Milli Eğitim Müdürü Burhan Bayrak ve şube müdürlerine özverili çalışmalarından ötürü teşekkür eden Kaymakam Oruç eğitim konusunun kendisinin öncelik konu olduğunun altını çizdi. Ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getiren İlçe Milli Eğitim Müdürü Burhan Bayrak, Kaymakam Oruç’a teşekkür etti. 
Piraziz Kaymakamı Akın Oruç Piraziz İlçe Milli Eğitim Müdürü Burhan Bayrak ve şube müdürlerini ziyaret etti

Kaymakam Oruç’u Piraziz  İlçe Milli Eğitim Müdürü Burhan Bayrak  ve şube müdürleri karşıladı. Milli Eğitim Müdürlüğü Hizmet Binasını inceleyen Kaymakam Oruç daha sonra Burhan Bayrak ve şube müdürlerinden çalışmalar hakkında bilgi aldı. İlçe Milli Eğitim Müdürü Burhan Bayrak ve şube müdürlerine özverili çalışmalarından ötürü teşekkür eden Kaymakam Oruç eğitim konusunun kendisinin öncelik konu olduğunun altını çizdi.

Ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getiren İlçe Milli Eğitim Müdürü Burhan Bayrak, Kaymakam Oruç’a teşekkür etti. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.