Kaymakam Oruç, Kütüphaneler haftasını kutladı

SİYASET 04.04.2019 - 17:53, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 2671+ kez okundu.
 

Kaymakam Oruç, Kütüphaneler haftasını kutladı

Piraziz Kaymakamı Akın Oruç ‘Kütüphaneler Haftası’ dolayısıyla İlçe Halk Kütüphanesinde düzenlenen kutlama programına katıldı
İlçe Şehit Bahtiyar Aydın Anaokulu minik öğrencileri ve Kaymakam Akın Oruç' un katılımıyla Piraziz İlçe Halk Kütüphanesinde gerçekleşen kutlama etkinlikleri saygı duruşu, İstiklal Marşının okunması ve günün anlam ve önemini belirten konuşmanın ardından İlçe Halk Kütüphanesinin organize ettiği müzik programı ile devam etti.  Program Kaymakam Akın Oruç' un minik kütüphane dostlarına yeni üyelik kartları vermesi ve kütüphaneden en çok yararlanan okuyuculara ödüllerini takdim etmesi ile sona erdi.
Piraziz Kaymakamı Akın Oruç ‘Kütüphaneler Haftası’ dolayısıyla İlçe Halk Kütüphanesinde düzenlenen kutlama programına katıldı

İlçe Şehit Bahtiyar Aydın Anaokulu minik öğrencileri ve Kaymakam Akın Oruç' un katılımıyla Piraziz İlçe Halk Kütüphanesinde gerçekleşen kutlama etkinlikleri saygı duruşu, İstiklal Marşının okunması ve günün anlam ve önemini belirten konuşmanın ardından İlçe Halk Kütüphanesinin organize ettiği müzik programı ile devam etti. 

Program Kaymakam Akın Oruç' un minik kütüphane dostlarına yeni üyelik kartları vermesi ve kütüphaneden en çok yararlanan okuyuculara ödüllerini takdim etmesi ile sona erdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.