Kaymakam Ulugölge’den öğrenciye doğum günü sürprizi

GÜNDEM 22.01.2018 - 18:42, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 3328+ kez okundu.
 

Kaymakam Ulugölge’den öğrenciye doğum günü sürprizi

Bulancak Güzelyalı İlkokulu 2/B Sınıfı öğrencisi Zeynep Çiçek’e Bulancak Kaymakamı Niyazi Ulugölge'den sürpriz doğum günü kutlaması.
Güzelyalı İlkokulu’nda düzenlenen karne dağıtım  programına İlçe Kaymakamı Niyazi Ulugölge’nin  gelmesi öğrenciler, öğretmenler ve veliler tarafından sevinçle karşılandı. İlçe Kaymakamı Niyazi Ulugölge , hem okulu ziyaret etti,hem karne törenine katıldı, hem de 2/B Sınıfı öğrencisi Zeynep Çiçek  isimli öğrencinin doğum günü programına katılarak doğum günü pastasını beraber kestiler. Öğrencilerinin hiç beklemediği bir sırada sınıfa giren Kaymakam Niyazi Ulugölge, ziyaret sırasında Zeynep Çiçek isimli öğrencinin doğum gününü sürpriz bir şekilde kutladı. Pasta kesiminden sonra tüm  sınıf öğrencilerine ikram yapıldı.  İlçe Milli Eğitim Müdürü Şenel Bulut’unda   eşlik ettiği, okul ziyaretinde Kaymakam Niyazi Ulugölge  öğrencilerle tek tek ilgilendi ve onlarla sohbet etti. Okul müdürü Menderes Yüksel, "Kaymakamımız Sayın Niyazi Ulugölge, okulumuzu  ziyaret ederek, incelemelerde bulunurken bir öğrencinin de doğum günü pastasını beraber kestiler. İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Şenel Bulut’unda  eşlik ettiği, okul ziyaretinde Kaymakamımız Sayın Niyazi Ulugölge , öğrencilerle tek tek ilgilendi ve onlarla sohbet etti. Okul öğrencilerinin hiç beklemediği bir sırada sınıfa giren Kaymakamımız Sayın Niyazi Ulugölge , ziyaret sırasında Zeynep Çiçek isimli öğrencinin doğum gününü sürpriz bir şekilde kutladı. Pasta kesiminden sonra tüm sınıf öğrencilerine ikram yapıldı" dedi.
Bulancak Güzelyalı İlkokulu 2/B Sınıfı öğrencisi Zeynep Çiçek’e Bulancak Kaymakamı Niyazi Ulugölge'den sürpriz doğum günü kutlaması.

Güzelyalı İlkokulu’nda düzenlenen karne dağıtım  programına İlçe Kaymakamı Niyazi Ulugölge’nin  gelmesi öğrenciler, öğretmenler ve veliler tarafından sevinçle karşılandı. İlçe Kaymakamı Niyazi Ulugölge , hem okulu ziyaret etti,hem karne törenine katıldı, hem de 2/B Sınıfı öğrencisi Zeynep Çiçek  isimli öğrencinin doğum günü programına katılarak doğum günü pastasını beraber kestiler. Öğrencilerinin hiç beklemediği bir sırada sınıfa giren Kaymakam Niyazi Ulugölge, ziyaret sırasında Zeynep Çiçek isimli öğrencinin doğum gününü sürpriz bir şekilde kutladı. Pasta kesiminden sonra tüm  sınıf öğrencilerine ikram yapıldı. 

İlçe Milli Eğitim Müdürü Şenel Bulut’unda   eşlik ettiği, okul ziyaretinde Kaymakam Niyazi Ulugölge  öğrencilerle tek tek ilgilendi ve onlarla sohbet etti.

Okul müdürü Menderes Yüksel, "Kaymakamımız Sayın Niyazi Ulugölge, okulumuzu  ziyaret ederek, incelemelerde bulunurken bir öğrencinin de doğum günü pastasını beraber kestiler. İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Şenel Bulut’unda  eşlik ettiği, okul ziyaretinde Kaymakamımız Sayın Niyazi Ulugölge , öğrencilerle tek tek ilgilendi ve onlarla sohbet etti. Okul öğrencilerinin hiç beklemediği bir sırada sınıfa giren Kaymakamımız Sayın Niyazi Ulugölge , ziyaret sırasında Zeynep Çiçek isimli öğrencinin doğum gününü sürpriz bir şekilde kutladı. Pasta kesiminden sonra tüm sınıf öğrencilerine ikram yapıldı" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.