KAYMAKAM ÜNCÜ VEDA EDİYOR

GÜNDEM 15.08.2019 - 17:56, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 2455+ kez okundu.
 

KAYMAKAM ÜNCÜ VEDA EDİYOR

21 Mart 2018 tarihinde Bulancak Kaymakamı olarak göreve başlayan Kaymakam Hamdi Üncü, Mülkiye Müfettişliğine terfi ederek Bulancak’tan ayrılıyor.
Cuma ya da Cumartesi günü ilçeden ayrılacak olan Kaymakam Üncü, gazetemiz İmtiyaz Sahibi Ali Yıldız ve Yazı İşleri Müdürü Sinan Yıldız’a veda ziyaretinde bulundu. 17 ay görev yaptığı Bulancak’ta güzel hizmetler yaptığını ifade eden Kaymakam Üncü, “Bulancak benim için yeri çok ayrı bir ilçe olacak. 2000 yılında Kastamonu Kaymakam adayı olarak başladığım Kaymakamlık mesleğimi Bulancak gibi güzel ve şirin bir ilçede tamamlamış bulunuyorum. Dile kolay 19 yıllık mesleğime nokta koyup Mülkiye Müfettişliğine geçtim. Bulancak’ta kaldığım süre içerisinde birçok hemşerimizle güzel ilişkiler kurduk. Hem hizmet noktasında hem de dostluk noktasında. Diğer yarımı bu güzel ilçede bırakıyorum. Nasip olursa Bulancak’a gelerek hem dostlarımızla hem de arkadaşlarımızla güzel vakitler geçirmek istiyorum. Bu vesile ile tüm Bulancak halkından haklarını helal etmelerini istiyorum” dedi. 17 ay gibi süre Bulancak’ta hizmet veren Kaymakam Üncü’ye Yıldız Haber olarak bizlerde Mülkiye Müfettişi olarak yapacağı görevlerde başarılar dileriz.  
21 Mart 2018 tarihinde Bulancak Kaymakamı olarak göreve başlayan Kaymakam Hamdi Üncü, Mülkiye Müfettişliğine terfi ederek Bulancak’tan ayrılıyor.

Cuma ya da Cumartesi günü ilçeden ayrılacak olan Kaymakam Üncü, gazetemiz İmtiyaz Sahibi Ali Yıldız ve Yazı İşleri Müdürü Sinan Yıldız’a veda ziyaretinde bulundu.

17 ay görev yaptığı Bulancak’ta güzel hizmetler yaptığını ifade eden Kaymakam Üncü, “Bulancak benim için yeri çok ayrı bir ilçe olacak. 2000 yılında Kastamonu Kaymakam adayı olarak başladığım Kaymakamlık mesleğimi Bulancak gibi güzel ve şirin bir ilçede tamamlamış bulunuyorum. Dile kolay 19 yıllık mesleğime nokta koyup Mülkiye Müfettişliğine geçtim. Bulancak’ta kaldığım süre içerisinde birçok hemşerimizle güzel ilişkiler kurduk. Hem hizmet noktasında hem de dostluk noktasında. Diğer yarımı bu güzel ilçede bırakıyorum. Nasip olursa Bulancak’a gelerek hem dostlarımızla hem de arkadaşlarımızla güzel vakitler geçirmek istiyorum. Bu vesile ile tüm Bulancak halkından haklarını helal etmelerini istiyorum” dedi.

17 ay gibi süre Bulancak’ta hizmet veren Kaymakam Üncü’ye Yıldız Haber olarak bizlerde Mülkiye Müfettişi olarak yapacağı görevlerde başarılar dileriz.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.