Kaymakam Üncü veda etti

GÜNDEM 16.08.2019 - 17:55, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 2653+ kez okundu.
 

Kaymakam Üncü veda etti

Bulancak Kaymakamı Hamdi Üncü yayınladığı veda mesajında şu ifadelere yer verdi; ‘Değerli Bulancaklı hemşerilerim;
Yaklaşık bir buçuk yıldır görev yaptığım güzel ilçemizden Mülkiye Müfettişliği görevini tercih ederek ayrılmaktayım. Çalıştığım süre boyunca halkımızın şahsıma gösterdiği sevgi, saygı, ilgi ve destekten dolayı şükranlarımı sunuyorum. Görev yaptığım bu kısa sürede, halka hizmetin Hakk’a hizmet olduğu şiarıyla ilçemiz için elimden gelenin en iyisini yapmaya çalıştım. Kamu kuruluşları ve vatandaşlarımızın ihtiyaçlarına imkânlarımız ölçüsünde yetişmeye çalışırken, kamu yararını ön planda tutarak adil, tarafsız, şeffaf ve insan odaklı bir yönetim anlayışı ile idare etme gayreti içerisinde oldum. Bulancak’ı her daim çok güzel duygularla anacağım. Bu güzel duyguları yaşamama sebep olan bu ilçede huzurla çalışmamızı sağlayan başta Sayın Valimiz Harun Sarıfakıoğulları’na, milletvekillerimize, belediye başkanlarımıza, il genel meclis üyelerimize, muhtarlarımıza, sivil toplum kuruluş temsilcilerine, değerli mesai arkadaşlarıma, yerel basına ve tüm Bulancaklılara sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Bu duygularla, çok sevdiğim Bulancak’a ve Bulancaklılara veda ederken, herkesten helallik diliyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum’ dedi.  
Bulancak Kaymakamı Hamdi Üncü yayınladığı veda mesajında şu ifadelere yer verdi; ‘Değerli Bulancaklı hemşerilerim;

Yaklaşık bir buçuk yıldır görev yaptığım güzel ilçemizden Mülkiye Müfettişliği görevini tercih ederek ayrılmaktayım. Çalıştığım süre boyunca halkımızın şahsıma gösterdiği sevgi, saygı, ilgi ve destekten dolayı şükranlarımı sunuyorum.

Görev yaptığım bu kısa sürede, halka hizmetin Hakk’a hizmet olduğu şiarıyla ilçemiz için elimden gelenin en iyisini yapmaya çalıştım. Kamu kuruluşları ve vatandaşlarımızın ihtiyaçlarına imkânlarımız ölçüsünde yetişmeye çalışırken, kamu yararını ön planda tutarak adil, tarafsız, şeffaf ve insan odaklı bir yönetim anlayışı ile idare etme gayreti içerisinde oldum.

Bulancak’ı her daim çok güzel duygularla anacağım. Bu güzel duyguları yaşamama sebep olan bu ilçede huzurla çalışmamızı sağlayan başta Sayın Valimiz Harun Sarıfakıoğulları’na, milletvekillerimize, belediye başkanlarımıza, il genel meclis üyelerimize, muhtarlarımıza, sivil toplum kuruluş temsilcilerine, değerli mesai arkadaşlarıma, yerel basına ve tüm Bulancaklılara sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Bu duygularla, çok sevdiğim Bulancak’a ve Bulancaklılara veda ederken, herkesten helallik diliyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum’ dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.