Kaymakam ve eşi Kızılotlularla iftar açtı

GÜNDEM 30.05.2019 - 16:23, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 3778+ kez okundu.
 

Kaymakam ve eşi Kızılotlularla iftar açtı

Bulancak Kaymakamı Hamdi Üncü ve eşi Serap Üncü, Kızılot Mahallesi Kalkınma ve Dayanışma Derneğinde dernek yöneticilerinin düzenlemiş olduğu iftar yemeğine katıldı.
Gelen misafirler arasında Giresun İl Genel Meclisi üyesi Mustafa Karakaya’da vardı. Kaymakam Üncü, “Öncelikle buraya gelmemde vesile olan kişilere ve Dernek yönetimi ile lezzetli yemeklerin hazırlanmasında büyük katkılar olan bayan kardeşlerimize ne kadar teşekkür etsem azdır. Ayrıca dernek başkanı Orhan Erdemir’e gösterdikleri ilgiden dolayı çok mutlu olduk” dedi. Kızılot Mahallesi Kalkınma ve Dayanışma Derneği Başkanı Orhan Erdemir tarafından karşılanan Kaymakam Üncü ve eşi Serap Üncü gösterilen ilgiden mutlu oldular. Kaymakam Üncü, “Bulancak’ta çalışmak ve yaşamak için çok güzel bir ilçe. Bunun değerini bilmeliyiz. Biz burada devletimizin bizlere verdiği görevi yapmanın yanında, ayrıca Bulancak’ta görev yapmanın huzuru ve mutluluğu içerisindeyiz. Bu güzel iftar yemeğiyle bir araya geldik. Önümüzdeki hafta idrak edeceğimiz Ramazan bayramı devletimiz ve milletimiz için hayırlara vesile olmasını huzur ve mutluluk içinde geçmesini ve yapılan bütün duaların kabul olmasını temenni ederim” diye konuştular. Kaymakam Üncü ayrıca Dernek üyelerinin isteği üzerine atıf durumda bulunan okul binasını değerlendireceğini sözlerine ekledi.
Bulancak Kaymakamı Hamdi Üncü ve eşi Serap Üncü, Kızılot Mahallesi Kalkınma ve Dayanışma Derneğinde dernek yöneticilerinin düzenlemiş olduğu iftar yemeğine katıldı.

Gelen misafirler arasında Giresun İl Genel Meclisi üyesi Mustafa Karakaya’da vardı. Kaymakam Üncü, “Öncelikle buraya gelmemde vesile olan kişilere ve Dernek yönetimi ile lezzetli yemeklerin hazırlanmasında büyük katkılar olan bayan kardeşlerimize ne kadar teşekkür etsem azdır. Ayrıca dernek başkanı Orhan Erdemir’e gösterdikleri ilgiden dolayı çok mutlu olduk” dedi.

Kızılot Mahallesi Kalkınma ve Dayanışma Derneği Başkanı Orhan Erdemir tarafından karşılanan Kaymakam Üncü ve eşi Serap Üncü gösterilen ilgiden mutlu oldular. Kaymakam Üncü, “Bulancak’ta çalışmak ve yaşamak için çok güzel bir ilçe. Bunun değerini bilmeliyiz. Biz burada devletimizin bizlere verdiği görevi yapmanın yanında, ayrıca Bulancak’ta görev yapmanın huzuru ve mutluluğu içerisindeyiz. Bu güzel iftar yemeğiyle bir araya geldik. Önümüzdeki hafta idrak edeceğimiz Ramazan bayramı devletimiz ve milletimiz için hayırlara vesile olmasını huzur ve mutluluk içinde geçmesini ve yapılan bütün duaların kabul olmasını temenni ederim” diye konuştular. Kaymakam Üncü ayrıca Dernek üyelerinin isteği üzerine atıf durumda bulunan okul binasını değerlendireceğini sözlerine ekledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.