Kaymakam Yıldız’dan eğitim ve öğretimle ilgili objektif kararlar

GÜNDEM 01.10.2018 - 18:02, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 3185+ kez okundu.
 

Kaymakam Yıldız’dan eğitim ve öğretimle ilgili objektif kararlar

Bulancaklı Emekli öğretmen Aydın Yıldız’ın oğlu Rize Dernekpazarı Kaymakamı Murat Yıldız, ilçede görev yapan öğretmenler ve idarecilerle, yeni eğitim yılını planlayıp,
Geçen yıl ile bu yılki farklılıkları ve beklentileri içeren bir eğitim değerlendirme toplantısı gerçekleştirdi. İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü İdarecileri, Okul Müdür ve Müdür Yardımcıları ile Öğretmenlerin katıldığı toplantıda alınan başlıca kararları açıkladı; “Yıl içinde öğrenciler tarafından; etkinlik, tören vb için yapılan hazırlık çalışmaları ders saatleri dışında ve süre yönünden ölçülü yapılacak, Derslere takviye ve sınavlara hazırlık için yapılacak olan kurslar, amacına uygun derslerde açılacak ve daha verimli hale getirilmesi için zamansal ve pratik açılardan detaylı ve titiz bir planlama yapılacak.  Rehberlik servisince öğrenciler derslerinin seviyesi ve sosyal yönden gelişimi sıkı sıkı takip edilecek; kötü alışkanlık kazanmalarının önüne geçmek için alınan tüm tedbirler harfiyen uygulanacak. Öğrencilerin gelişimi için öğretmenlerce hazırlanacak/tasarlanan verimli projeleri Kaymakamlıkça tam destek verilecek. Güvenlik için, okul ile ilgisi olmayan hiç kimse okul içine alınmayacak”
Bulancaklı Emekli öğretmen Aydın Yıldız’ın oğlu Rize Dernekpazarı Kaymakamı Murat Yıldız, ilçede görev yapan öğretmenler ve idarecilerle, yeni eğitim yılını planlayıp,

Geçen yıl ile bu yılki farklılıkları ve beklentileri içeren bir eğitim değerlendirme toplantısı gerçekleştirdi.

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü İdarecileri, Okul Müdür ve Müdür Yardımcıları ile Öğretmenlerin katıldığı toplantıda alınan başlıca kararları açıkladı; “Yıl içinde öğrenciler tarafından; etkinlik, tören vb için yapılan hazırlık çalışmaları ders saatleri dışında ve süre yönünden ölçülü yapılacak,
Derslere takviye ve sınavlara hazırlık için yapılacak olan kurslar, amacına uygun derslerde açılacak ve daha verimli hale getirilmesi için zamansal ve pratik açılardan detaylı ve titiz bir planlama yapılacak.
 Rehberlik servisince öğrenciler derslerinin seviyesi ve sosyal yönden gelişimi sıkı sıkı takip edilecek; kötü alışkanlık kazanmalarının önüne geçmek için alınan tüm tedbirler harfiyen uygulanacak. Öğrencilerin gelişimi için öğretmenlerce hazırlanacak/tasarlanan verimli projeleri Kaymakamlıkça tam destek verilecek. Güvenlik için, okul ile ilgisi olmayan hiç kimse okul içine alınmayacak”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.