Kaymakam Yılmaz, Bulancaklıları unutmadı

GÜNDEM 01.02.2018 - 18:14, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 3700+ kez okundu.
 

Kaymakam Yılmaz, Bulancaklıları unutmadı

Bulancaklı Ziraat Odası Yönetim Kurulu Üyeleri, Bulancak eski Kaymakamı Bayram Yılmaz'ı İzmir Aliağa'da ziyaret ettiler.
İzmir'de gerçekleşen Tarım fuarına katılan heyet bu vesile ile şuanda İzmir Aliağa Kaymakamı olan Yılmaz'a ziyarette bulundular. Bulancak'ta görev yaptığı süre içinde kurduğu dostluklara çok önem verdiğini belirten Kaymakam Yılmaz, Bulancak halkını hiç bir zaman unutmadığını söyledi. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Kaymakam Yılmaz, Bulancaklı dostlarına kendi yazdığı ve 4. kitabı olan 'İnsan, Toplum ve Kültür' isimli kitabını hediye etti. Ziyarette Bulancaklı Ziraat Odası Yönetim Kurulu Üyeleri Aydın Karataş, Erdal Torunoğlu, İbrahim Elmas ve Ali Elikara yer aldı. 
Bulancaklı Ziraat Odası Yönetim Kurulu Üyeleri, Bulancak eski Kaymakamı Bayram Yılmaz'ı İzmir Aliağa'da ziyaret ettiler.

İzmir'de gerçekleşen Tarım fuarına katılan heyet bu vesile ile şuanda İzmir Aliağa Kaymakamı olan Yılmaz'a ziyarette bulundular. Bulancak'ta görev yaptığı süre içinde kurduğu dostluklara çok önem verdiğini belirten Kaymakam Yılmaz, Bulancak halkını hiç bir zaman unutmadığını söyledi. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Kaymakam Yılmaz, Bulancaklı dostlarına kendi yazdığı ve 4. kitabı olan 'İnsan, Toplum ve Kültür' isimli kitabını hediye etti.

Ziyarette Bulancaklı Ziraat Odası Yönetim Kurulu Üyeleri Aydın Karataş, Erdal Torunoğlu, İbrahim Elmas ve Ali Elikara yer aldı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.