Kaymakamdan öğrencilere altın niteliğinde öğütler

EĞİTİM 15.01.2018 - 17:39, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 3133+ kez okundu.
 

Kaymakamdan öğrencilere altın niteliğinde öğütler

Piraziz Çok Programlı Anadolu Lisesi’nin düzenlemiş olduğu Kariyer Gününün konuşmacısı Kaymakam Oğuzhan Erdi Atak’tı.
Öğrencilerle bir araya gelen Kaymakam Atak; bugünkü öğrencilerin bundan sonraki iki nesli etkileme gücünün önemine vurgu yaparak bu düşüncelerle çalışmalarını yürütmelerini ifade etti. Kendi hayatından da örnekler sunarak başarmanın asla zor olmadığı, önemli olanın doğru yöntemlerle hakkını vererek çalışmaktan geçtiğini dile getirdi. Kaymakam 'Kaymakamlık' mesleği üzerine de konuşma yaptı ve bu makamın nasıl kazanılabileceğini, hangi aşamalardan geçilmesi gerektiğini öğrencilerle paylaştı. Öğrencilerin sorularını da cevaplandıran Kaymakam öğrencilerin dikkatini konuşması üzerinde topladı ve öğrenciler tarafından ilgiyle takip edildi. Programın ardından Piraziz Çok Programlı Anadolu Lisesi öğretmenleriyle toplantı yapan Kaymakam, eğitim-öğretim adına okulumuzda neler yapabilecekleri konusunda istişarede bulundular. Yürütülmekte olan projeler hakkında bilgi alan Kaymakam, projeler konusunda memnuniyetlerini ifade ederek bu projelere gereken desteğin taraflarınca ve makamlarınca sağlanabileceğini ifade ettiler. Ayrıca bazı projeler noktasında da özel görüşmeler düzenlemek istediklerini de öğretmenlerle paylaştılar. Piraziz Çok Programlı Anadolu Lisesi idareci ve öğretmenleri, Kaymakam  Oğuzhan Erdi Atak’a ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Burhan Bayrak’a programa katılımlar ve ayrıca gösterdikleri samimi alakaları sebebiyle teşekkürlerini sundular.
Piraziz Çok Programlı Anadolu Lisesi’nin düzenlemiş olduğu Kariyer Gününün konuşmacısı Kaymakam Oğuzhan Erdi Atak’tı.

Öğrencilerle bir araya gelen Kaymakam Atak; bugünkü öğrencilerin bundan sonraki iki nesli etkileme gücünün önemine vurgu yaparak bu düşüncelerle çalışmalarını yürütmelerini ifade etti. Kendi hayatından da örnekler sunarak başarmanın asla zor olmadığı, önemli olanın doğru yöntemlerle hakkını vererek çalışmaktan geçtiğini dile getirdi.

Kaymakam 'Kaymakamlık' mesleği üzerine de konuşma yaptı ve bu makamın nasıl kazanılabileceğini, hangi aşamalardan geçilmesi gerektiğini öğrencilerle paylaştı. Öğrencilerin sorularını da cevaplandıran Kaymakam öğrencilerin dikkatini konuşması üzerinde topladı ve öğrenciler tarafından ilgiyle takip edildi. Programın ardından Piraziz Çok Programlı Anadolu Lisesi öğretmenleriyle toplantı yapan Kaymakam, eğitim-öğretim adına okulumuzda neler yapabilecekleri konusunda istişarede bulundular. Yürütülmekte olan projeler hakkında bilgi alan Kaymakam, projeler konusunda memnuniyetlerini ifade ederek bu projelere gereken desteğin taraflarınca ve makamlarınca sağlanabileceğini ifade ettiler. Ayrıca bazı projeler noktasında da özel görüşmeler düzenlemek istediklerini de öğretmenlerle paylaştılar. Piraziz Çok Programlı Anadolu Lisesi idareci ve öğretmenleri, Kaymakam  Oğuzhan Erdi Atak’a ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Burhan Bayrak’a programa katılımlar ve ayrıca gösterdikleri samimi alakaları sebebiyle teşekkürlerini sundular.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.