KAYMAKAMLARA VEDA YEMEĞİ

GÜNDEM 19.08.2019 - 09:16, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 2601+ kez okundu.
 

KAYMAKAMLARA VEDA YEMEĞİ

Cumhurbaşkanlığının 07/08/2019 tarih ve 2019/268 Sayılı Kararnamesi gereğince görev yerleri değişen kaymakamlara veda yemeği düzenlendi.
Yeşil Giresun Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Uygulama Otelinde 16 Ağustos Cuma akşamı saat 19.00 da düzenlenen yemekte bir konuşma yapan Vali Sarıfakıoğulları; "Bu meslek aşkımız, görev yaptığımız yer neresi olursa olsun eksilmeden devam etmeli" diyerek şunları ifade etti; “İdarecilik görevi, yetkileri olduğu kadar sorumlukları da fazla olan bir görevdir. Bu görev, hizmet aşkıyla yapılmalı  ve bu meslek aşkımız görev yaptığımız yer neresi olursa olsun eksilmeden devam etmeli. Doğruluk bu işin özünde var. Bundan önce olduğu gibi bundan sonrada aynı şekilde, hassasiyetle dikkat edeceğiz. Hem Mülkiye Müfettişliği'ne ataması yapılan Bulancak Kaymakamımız Hamdi beye hem de Rize Fındıklı ilcesine ataması yapılan Doğankent Kaymakamımız Emre beye yeni görevlerinin hayırlı olmasını diliyorum. Hamdi bey 2018 yılı Mart ayı içerisinde başlamıştı. Emre Beyde Ekim ayının başında görevlerine başladılar.  Biz bu süre zarfında kendilerinden memnun kaldık. Başarılı çalışmalara imza attılar bunun neticesinde de  iyi yerlere tayin oldular. Allah muvaffak etsin. Bu görevlerin belki de en güzel yanı zorluğudur. zorluğu olmasa bu kadar çekiciliği de olmazdı. Biz bu görevleri elbette hak, hukuk, adalet ve vatandaş memnuniyeti çerçevesinde gerçekleştirdik hep beraber.  Ben gayretlerinizden dolayı  her ikinize de teşekkür ediyorum. Her zaman kapımız gönlümüz açık sizlere. İnşallah gittiğiniz yerlerde başarılı olursunuz. Allah işinizi rast getirsin, yolunuz açık olsun. Bizim kapımız her zaman açık, bizde sizleri bekleriz. Allaha emanet olun, hakkınızı helal edin”.  Konuşmasının ardından Vali Sarıfakıoğulları, görev yerleri değişen kaymakamlara, Giresun’un simgesi olan Fındık Çotanak işlemeli hediye verdi.    Düzenlenen veda yemeğine; Vali Harun Sarıfakıoğulları, Giresun Belediye Başkanı Av. Aytekin Şenlikoğlu,  Giresun Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yılmaz Can, Vali Yardımcısı Metin Maytalman,  İl Jandarma Komutanı  J. Alb. B. Murat Yakın, İl Emniyet Müdürü Fahri Aktaş ile ilce kaymakamları katıldı.    
Cumhurbaşkanlığının 07/08/2019 tarih ve 2019/268 Sayılı Kararnamesi gereğince görev yerleri değişen kaymakamlara veda yemeği düzenlendi.

Yeşil Giresun Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Uygulama Otelinde 16 Ağustos Cuma akşamı saat 19.00 da düzenlenen yemekte bir konuşma yapan Vali Sarıfakıoğulları; "Bu meslek aşkımız, görev yaptığımız yer neresi olursa olsun eksilmeden devam etmeli" diyerek şunları ifade etti; “İdarecilik görevi, yetkileri olduğu kadar sorumlukları da fazla olan bir görevdir. Bu görev, hizmet aşkıyla yapılmalı  ve bu meslek aşkımız görev yaptığımız yer neresi olursa olsun eksilmeden devam etmeli. Doğruluk bu işin özünde var. Bundan önce olduğu gibi bundan sonrada aynı şekilde, hassasiyetle dikkat edeceğiz. Hem Mülkiye Müfettişliği'ne ataması yapılan Bulancak Kaymakamımız Hamdi beye hem de Rize Fındıklı ilcesine ataması yapılan Doğankent Kaymakamımız Emre beye yeni görevlerinin hayırlı olmasını diliyorum. Hamdi bey 2018 yılı Mart ayı içerisinde başlamıştı. Emre Beyde Ekim ayının başında görevlerine başladılar.  Biz bu süre zarfında kendilerinden memnun kaldık. Başarılı çalışmalara imza attılar bunun neticesinde de  iyi yerlere tayin oldular. Allah muvaffak etsin. Bu görevlerin belki de en güzel yanı zorluğudur. zorluğu olmasa bu kadar çekiciliği de olmazdı. Biz bu görevleri elbette hak, hukuk, adalet ve vatandaş memnuniyeti çerçevesinde gerçekleştirdik hep beraber.  Ben gayretlerinizden dolayı  her ikinize de teşekkür ediyorum. Her zaman kapımız gönlümüz açık sizlere. İnşallah gittiğiniz yerlerde başarılı olursunuz. Allah işinizi rast getirsin, yolunuz açık olsun. Bizim kapımız her zaman açık, bizde sizleri bekleriz. Allaha emanet olun, hakkınızı helal edin”. 

Konuşmasının ardından Vali Sarıfakıoğulları, görev yerleri değişen kaymakamlara, Giresun’un simgesi olan Fındık Çotanak işlemeli hediye verdi.   

Düzenlenen veda yemeğine; Vali Harun Sarıfakıoğulları, Giresun Belediye Başkanı Av. Aytekin Şenlikoğlu,  Giresun Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yılmaz Can, Vali Yardımcısı Metin Maytalman,  İl Jandarma Komutanı  J. Alb. B. Murat Yakın, İl Emniyet Müdürü Fahri Aktaş ile ilce kaymakamları katıldı.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.