Kazada 3 kişilik aile yok oldu

GÜNDEM 13.08.2018 - 18:29, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 3666+ kez okundu.
 

Kazada 3 kişilik aile yok oldu

Pazar günü Bulancak’a bağlı Sisin Mahallesi Kuzgun Kaya Küme Evleri mevkiinde meydana gelen kazada 3 kişilik bir aile hayatını kaybederken, 9 kişi de yaralandı.
Fındık toplamak için Sisin Mahallesine giden 59 UU 993 plakalı kamyonet sürücüsü Muammer Üstün'ün rampaya çıkmaya çalışırken arabanın arka tekerini bahçeye akıttığı ve sonrasında 20 metrelik bahçeye yuvarlandığı kazada, Sürücü Üstün ve araçta bulunan eşi Hatun Üstün ve oğlu Kadir Üstün vefat etti. Kaza sonrası olay yerine gelen itfaiye ekipleri ve vatandaşlar tarafından yaralılar araçtan çıkarılırken, araç içinde kalan Sürücü Muammer Üstün ve oğlu Kadir Üstün'ün cansız bedenleri itfaiye ekipleri ve çevredekiler tarafından, aracın altında kalan Üstün'ün eşi Hatun Üstün'ün cenazesi ise çekicinin kamyoneti kaldırmasının ardından olay yerinden çıkarıldı. Kazada yaralanan Emrah Karahasan, Damla Aygün, Fatma Aydeniz, Feyziye Aydeniz, Gülden Güner, Nimet Aydın, Emel Güner, Fatma Aydın Alkan ve Umut Alkan ise Bulancak Devlet Hastanesi ve Giresun Devlet Hastanesinde tedavi altına alındılar. Cenazeye AK Parti Giresun Milletvekili Av. Kadir Aydın, Bulancak Kaymakamı Hamdi Üncü ve kalabalık bir vatandaş grubu katıldı. Kazada hayatlarını kaybeden Üstün ailesinin cenazeleri, Bulancak Orta Camide Pazartesi günü öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazından sonra toprağa verildi.
Pazar günü Bulancak’a bağlı Sisin Mahallesi Kuzgun Kaya Küme Evleri mevkiinde meydana gelen kazada 3 kişilik bir aile hayatını kaybederken, 9 kişi de yaralandı.

Fındık toplamak için Sisin Mahallesine giden 59 UU 993 plakalı kamyonet sürücüsü Muammer Üstün'ün rampaya çıkmaya çalışırken arabanın arka tekerini bahçeye akıttığı ve sonrasında 20 metrelik bahçeye yuvarlandığı kazada, Sürücü Üstün ve araçta bulunan eşi Hatun Üstün ve oğlu Kadir Üstün vefat etti.

Kaza sonrası olay yerine gelen itfaiye ekipleri ve vatandaşlar tarafından yaralılar araçtan çıkarılırken, araç içinde kalan Sürücü Muammer Üstün ve oğlu Kadir Üstün'ün cansız bedenleri itfaiye ekipleri ve çevredekiler tarafından, aracın altında kalan Üstün'ün eşi Hatun Üstün'ün cenazesi ise çekicinin kamyoneti kaldırmasının ardından olay yerinden çıkarıldı.

Kazada yaralanan Emrah Karahasan, Damla Aygün, Fatma Aydeniz, Feyziye Aydeniz, Gülden Güner, Nimet Aydın, Emel Güner, Fatma Aydın Alkan ve Umut Alkan ise Bulancak Devlet Hastanesi ve Giresun Devlet Hastanesinde tedavi altına alındılar.

Cenazeye AK Parti Giresun Milletvekili Av. Kadir Aydın, Bulancak Kaymakamı Hamdi Üncü ve kalabalık bir vatandaş grubu katıldı.

Kazada hayatlarını kaybeden Üstün ailesinin cenazeleri, Bulancak Orta Camide Pazartesi günü öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazından sonra toprağa verildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.