KAZANAN BULANCAK OLDU

GÜNDEM 29.03.2018 - 18:33, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 4857+ kez okundu.
 

KAZANAN BULANCAK OLDU

Çarşamba günü Bulancak Esnaf Sanatkarlar Odası seçimleri yapıldı.
Seçimlere iki liste ile gidildi. Mevcut başkan Murat Cürgül başkan adaylığına çıkmadığı seçimlerde  Cürgül’ün  ekibinden Asım Karabaş ve yönetim kurulu arkadaşları liste çıkarttı. İki liste ile gidilen seçimlerde 676 oy kullanıldı. İki oy boş sayılırken, oyların 422'sini Murat Cürgül'ün ekibinden olan Asım Karabaş, 252'sini ise diğer aday İsmet Çulfaz aldı. Bulancak Otogar Düğün Salonunda gerçekleşen olağan genel kurulda divan başkanlığına Öz Giresun Kredi Kooperatifi Başkanı Ercan Ayhan seçildi. Divan Başkanı Ayhan oturumu başlattığı seçimlerde dilek ve temenniler bölümünde konuşan Mevcut Başkan Murat Cürgül, seçimlerde aday olmayacağını söyledi. 56 yıldır Bulancak Esnaf Sanatkarlar teşkilatında görev aldığını kaydeden Cürgül, "32 yıldır oda başkanı olarak görev yaptım. Odamızın bugün seçimini gerçekleştiriyoruz. Bu kurumda bu zamana kadar hiç bir siyasi faaliyet gerçekleşmemiştir. Kurumumuza siyaset sokmak isteyenlere esnaf kardeşlerimiz her zaman gereken cevabı vermiştir. Esnafın olduğu yerde siyaset olmaz. Siyaset kurumu esnafın iç işlerine karışamaz. Ben hayatta olduğum müddetçe yerime bıraktığım bu birbirinden değerli arkadaşlarım da bu olaya dikkat edecektir" dedi. Diğer listenin başkan adayı İsmet Çulfaz ise yaptığı konuşmada esnaf odası hakkında ki projeleri anlattı. Ardından seçime geçilerek üyeler oylarını kullandı. Yapılan seçimde üyeler görevi Murat Cürgül'ün desteklediği ekibe görev verdiler. Seçim sonrası bir teşekkür konuşması yapan Cürgül, "Değerli üyelerimize teşekkür ederiz. Benden sonra bu kurum yine siz değerli esnaf arkadaşlarımızın menfaatinde olan bir kurum olmaya devam edecektir. Bu seçimde de her zamanki gibi kazanan Bulancak olmuştur. Her biri Murat Cürgül olan bu arkadaşlarıma görevlerinde başarılar diliyorum" diye konuştu. Asım Karabaş'ın listesinde Ali Yıldız, Orhan Bilgiç, Ahmet Koç, Fatih Çağlayan, Birol Kukuk, Maksut Yılmaz, Kadir Yıldırım, Mürsel Aktay yer aldı. Denetim Kurulu asil üyeliğine ise Salih Evren Aşar, Bahri Taşdemir ve Ercan Tarı seçildi
Çarşamba günü Bulancak Esnaf Sanatkarlar Odası seçimleri yapıldı.

Seçimlere iki liste ile gidildi. Mevcut başkan Murat Cürgül başkan adaylığına çıkmadığı seçimlerde  Cürgül’ün  ekibinden Asım Karabaş ve yönetim kurulu arkadaşları liste çıkarttı. İki liste ile gidilen seçimlerde 676 oy kullanıldı. İki oy boş sayılırken, oyların 422'sini Murat Cürgül'ün ekibinden olan Asım Karabaş, 252'sini ise diğer aday İsmet Çulfaz aldı.

Bulancak Otogar Düğün Salonunda gerçekleşen olağan genel kurulda divan başkanlığına Öz Giresun Kredi Kooperatifi Başkanı Ercan Ayhan seçildi. Divan Başkanı Ayhan oturumu başlattığı seçimlerde dilek ve temenniler bölümünde konuşan Mevcut Başkan Murat Cürgül, seçimlerde aday olmayacağını söyledi.

56 yıldır Bulancak Esnaf Sanatkarlar teşkilatında görev aldığını kaydeden Cürgül, "32 yıldır oda başkanı olarak görev yaptım. Odamızın bugün seçimini gerçekleştiriyoruz. Bu kurumda bu zamana kadar hiç bir siyasi faaliyet gerçekleşmemiştir. Kurumumuza siyaset sokmak isteyenlere esnaf kardeşlerimiz her zaman gereken cevabı vermiştir. Esnafın olduğu yerde siyaset olmaz. Siyaset kurumu esnafın iç işlerine karışamaz. Ben hayatta olduğum müddetçe yerime bıraktığım bu birbirinden değerli arkadaşlarım da bu olaya dikkat edecektir" dedi.

Diğer listenin başkan adayı İsmet Çulfaz ise yaptığı konuşmada esnaf odası hakkında ki projeleri anlattı.

Ardından seçime geçilerek üyeler oylarını kullandı. Yapılan seçimde üyeler görevi Murat Cürgül'ün desteklediği ekibe görev verdiler.

Seçim sonrası bir teşekkür konuşması yapan Cürgül, "Değerli üyelerimize teşekkür ederiz. Benden sonra bu kurum yine siz değerli esnaf arkadaşlarımızın menfaatinde olan bir kurum olmaya devam edecektir. Bu seçimde de her zamanki gibi kazanan Bulancak olmuştur. Her biri Murat Cürgül olan bu arkadaşlarıma görevlerinde başarılar diliyorum" diye konuştu.

Asım Karabaş'ın listesinde Ali Yıldız, Orhan Bilgiç, Ahmet Koç, Fatih Çağlayan, Birol Kukuk, Maksut Yılmaz, Kadir Yıldırım, Mürsel Aktay yer aldı.

Denetim Kurulu asil üyeliğine ise Salih Evren Aşar, Bahri Taşdemir ve Ercan Tarı seçildi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.