‘KAZANAN SIBIÇ DEĞİL BULANCAK OLACAK’

SİYASET 03.01.2019 - 17:40, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 2920+ kez okundu.
 

‘KAZANAN SIBIÇ DEĞİL BULANCAK OLACAK’

CHP Giresun Milletvekili Tığlı, “Bir mıh bir nalı kurtarır, bir nal bir atı kurtarır, bir at bir yiğidi kurtarır, bir yiğit Bulancak’ı kurtarır’ dedi.
CHP Giresun Milletvekili Necati Tığlı, CHP Bulancak Belediye Başkan Adayı Necmi Sıbıç ve beraberindekiler ile birlikte gazetemiz Yazı İşleri Müdürü Sinan Yıldız’ı ziyaret ettiler. Milletvekili Tığlı, Müdür Yıldız’a yaptığı açıklamada, “31 Mart 2019 seçimlerinde güzel adaylarla vatandaşlarımızın desteğine ihtiyaç duyuyoruz. Seçim çalışmalarımıza hepinizin kardeşi olan Necmi başkanımız başlamıştır. Bulancaklı hemşerilerimizin yıllardır Bulancak için dertlenen ve tek derdi güzel ilçemiz Bulancak’ın daha yaşanılabilir bir ilçe olması olan Necmi Sıbıç’ın yanında yer alacağından kuşkumuz yoktur. Sen ben demeden hep birlikte Bulancak’ı el ele yönetmek isteyen Başkan Adayımız Necmi Sıbıç, Bulancak halkının desteğine ihtiyaç duymaktadır. Bulancak’ın sadece bir belediye başkanına değil, bir kardeşe bir evlada ihtiyacı vardır. Bu isimde Necmi Sıbıç’tan başka bir isim değildir. Bulancak’ta ayrım gayrım yapmadan herkesin adayı olan Necmi Başkanımız bu işi alnının akıyla yapacaktır. Unutmayın bir oydan ne olur demeyin. Bir oy hem sizin hem bizim geleceğimizi hem de gelecek nesillerimizi kurtaracaktır. Dolayısıyla Necmi Sıbıç çok değerli Bulancaklı hemşerilerine emanettir. Be inanıyorum ki, 1 Nisan sabahı kazanan Necmi Sıbıç değil, Bulancak halkı olacaktır” diye konuştu.
CHP Giresun Milletvekili Tığlı, “Bir mıh bir nalı kurtarır, bir nal bir atı kurtarır, bir at bir yiğidi kurtarır, bir yiğit Bulancak’ı kurtarır’ dedi.

CHP Giresun Milletvekili Necati Tığlı, CHP Bulancak Belediye Başkan Adayı Necmi Sıbıç ve beraberindekiler ile birlikte gazetemiz Yazı İşleri Müdürü Sinan Yıldız’ı ziyaret ettiler.

Milletvekili Tığlı, Müdür Yıldız’a yaptığı açıklamada, “31 Mart 2019 seçimlerinde güzel adaylarla vatandaşlarımızın desteğine ihtiyaç duyuyoruz. Seçim çalışmalarımıza hepinizin kardeşi olan Necmi başkanımız başlamıştır. Bulancaklı hemşerilerimizin yıllardır Bulancak için dertlenen ve tek derdi güzel ilçemiz Bulancak’ın daha yaşanılabilir bir ilçe olması olan Necmi Sıbıç’ın yanında yer alacağından kuşkumuz yoktur. Sen ben demeden hep birlikte Bulancak’ı el ele yönetmek isteyen Başkan Adayımız Necmi Sıbıç, Bulancak halkının desteğine ihtiyaç duymaktadır. Bulancak’ın sadece bir belediye başkanına değil, bir kardeşe bir evlada ihtiyacı vardır. Bu isimde Necmi Sıbıç’tan başka bir isim değildir. Bulancak’ta ayrım gayrım yapmadan herkesin adayı olan Necmi Başkanımız bu işi alnının akıyla yapacaktır. Unutmayın bir oydan ne olur demeyin. Bir oy hem sizin hem bizim geleceğimizi hem de gelecek nesillerimizi kurtaracaktır. Dolayısıyla Necmi Sıbıç çok değerli Bulancaklı hemşerilerine emanettir. Be inanıyorum ki, 1 Nisan sabahı kazanan Necmi Sıbıç değil, Bulancak halkı olacaktır” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.